Funk žurka
Neša Dimić
Funk žurka

Neša Dimić

Foto: Neša Dimić

U pitanju je bila promocija, odnosno zvanično lansiranje nove generacije uređaja IQOS. Možda niste znali, ali funk je bio sleng termin koji je opisivao atmosferu svojstvenu ekstazi koja nastaje u klubovima tokom plesa, kao spoj znoja i duvanskog dima.

Funk žurka

Neša Dimić

 Foto: Neša Dimić

A ova žurka je, verovali ili ne, bila bez duvanskog dima! Jer je zvezda večeri, novi IQOS 3 uređaj koji ne ispušta klasični dim, idealan za pušače koji žele da pređi na ovu bolju i manje štetnu alternativu cigaretama.

Poznati glumci Jelena Gavrilović i Zoran Pajić svoje serijske uloge zamenili su voditeljskim, a brojni glumci, novinari i javne ličnosti uživali su u muzičkom programu. Glumac Nenad Okanović poznat po ulozi sina Dragana, nije se odvajao od benda i uživao je, a ponekad i učestvovao u njihovom performansu. Posle svojih poslovnih obaveza, predstava, I mnoge druge naše glumačke zvezde su došle na IQOS žurku.

Funk žurka

Neša Dimić

Foto: Neša Dimić

Glumica Tamara Dragićević došla je sa suprugom Petom Benčinom, dok je pažnju medija posebno privukla i jedna od omiljenih glumica iz “Vojne akademije” Anđela Jovanović. I “influenseri” su uživali uz funk melodije, dok se naš poznati voditelj i vloger Miloš Maksimović opustio u razgovoru sa kolegama I prijateljima. 

Funk žurka

Neša Dimić

Foto: Neša Dimić

Zvanični deo lansiranja unapređenih uređaja IQOS 3 i IQOS 3 Multi u Srbiji bio je izveden kao kratak, ali upečatljiv vizualno scenski spektakl kojim su istaknute dizajnerske i korisničke inovacije u odnosu na prethodne verzije. IQOS je prvi proizvod iz kategorije koje se pojavio na tržištu, rezultat ulaganja više od 4,5 milijardi dolara i preko deceniju naučnih istraživanja najeminentnijih svetskih stručnjaka.