Fudbal
Printskrin
Fudbal

Printskrin

Fudbal, Foto: Printskrin
Žurka, proslava

Shuterstoock/ VTT Studio

Žurka, proslava, Foto: Shuterstoock/ VTT Studio

- Period godine kada su fudbaleri u Srbiji, bez sportskih obaveza, posebno obraduje sve nas koje volimo galantne muškarce i lude žurke. Pre nekoliko nedelja pozvala me je drugarica i rekla da nekoliko naših bogatih fudbalera organizuje žurku u vili na Dedinju. Znale smo da će pored fudbalera i njihovih drugova sa nama biti i nekoliko drugih devojaka koje prodaju svoje telo za novac, ali nam to nije smetalo jer kada su oni u pitanju za sve ima posla - započinje priču R. N. za „Alo!“ i dodaje:

- Došla je noć žurke u luksuznoj vili na Dedinju, a dočekao nas je oženjeni fudbaler koji igra u Kini. Odmah sam primetila i dvojicu iz Partizana koji su zbog tajnih okupljanja već imali problem sa zakonom, a kasnije se pridružio još jedan koji igra u Kini i koji je među najplaćenijima - priča devojka i otkriva da sportisti ne žale pare da udovolje ženama sa kojima organizuju orgije, kao i da devojke nisu u obavezi da imaju seksualne odnose.

- Osim vile na Dedinju čije iznajmljivanje po danu košta 2.000 evra, na meniju se nalaze najskuplji šampanjci i jela iz najskupljih restorana. Cilj je dobra zabava i uživanje, a nijedna od nas nije u obavezi da spava sa njima. Sve je po sopstvenoj želji mada do seksa uvek dođe jer su oni lepi, zgodni, mladi i spremni debelo da plate devojkama koje zadovolje njihove potrebe - iskrena je R. N. koja ističe da fudbaleri menjaju lokaciju za svaku žurku kako ne bi bili uhapšeni i da je devojkama zaprećeno da drže jezik za zubima.

- Kako ne bi imali problem sa zakonom, fudbaleri svaki put biraju drugu vilu. U poslednje dve nedelje smo drugarica i ja pet puta išle kod njih i svaki put smo dobile novu adresu. Očigledno smo im se dopale, pa nas stalno zovu. Ostale devojke se menjaju. Ponekad ih bude više, nekada manje, ali svima nam je jasno rečeno da ne smemo da progovorimo o tome. Naravno, ni nama ne ide u prilog da izgubimo zaradu i galantnu klijentelu - kaže ona i dodaje da se ne zna čega se naši fudbaleri više plaše, zakona ili žena.

- Nijedan od njih ne želi da bude uhapšen i da prođe kroz javni linč, ali neki se više od zatvora plaše svojih žena. Samo jedan od te četvorice, koji su stalni na žurkama, nije oženjen i svima žene važe za opasnice. Ne zna se da li je gore da ih uhapse ili da im žene uzmu milione razvodom, ali za sada se dobro čuvaju - zaključuje R. N. kroz smeh.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: