Zvezdin košarkaš iskeširao večeru, a bakšiš zaboravio!

D. Rakočević | vip 2018-03-13 17:17:10 2018-03-13 17:17:10

Lesor skoro osam meseci živi u Beogradu, ali se čini da ništa od francuske kulture, po kojoj su njegovi sunarodnici poznati, nije sa sobom doneo u srpsku prestonicu

Alo!

Francuski košarkaš Matijas Lesor potpisao je prošle godine u avgustu ugovor sa Crvenom zvezdom i od tada je centar crveno-belih. Lesor skoro osam meseci živi u Beogradu, ali se čini da ništa od francuske kulture, po kojoj su njegovi sunarodnici poznati, nije sa sobom doneo u srpsku prestonicu. 

Ekipa "Alo!" uslikala je košarkaša u poznatom prestoničkom restoranu u Beton hali kako zajedno sa roditeljima i sestrom uživa u raznovrsnoj hrani. Dok su članovi njegove porodice ispijali vino, Matijas je konzumirao inostrano pivo, doduše, samo jednu flašicu.

Na meniju su se našla meso, suši i salate, a sudeći po tome koliko puta su članovi porodice Lesor poručivali, očigledno je da su bili i te kako gladni. Matijas je izazvao oduševljenje svih prisutnih u restoranu jer je preko bele majice u jednom trenutku nosio i duks na kojem je pisalo "Crvena zvezda", dok je i njegov otac ispratio taj trend, pa je na sebi imao duksericu crveno-belih. Njegovi roditelji i sestra oduševljeno su komentarisali hranu, dok je Matijas sve vreme bio na telefonu listajući fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Negde oko 22.30, košarkaš Crvene zvezde tražio je račun, a ljubazna konobarica je pitala da li plaća kešom ili karticom. Kada je odgovorio da će ipak iskoristiti opciju broj dva, stigao je i račun.

Kako tvrdi naš izvor koji se zatekao na licu mesta, Lesor je platio 12.000 dinara, a kada je došao momenat da nagradi konobaricu za trud, nije se proslavio. Naime, košarkaš je izvadio 200 dinara i uz osmeh objasnio da je to bakšiš. Ovakav njegov gest, kako tvrdi naš izvor, iznenadio je one koji su sedeli za stolovima u neposrednoj blizini, jer je delovao kao da svi čekaju momenat kada će Lesor nagraditi ljubaznu konobaricu.

Očigledno je da košarkaš nije preterano darežljiv, bar ne kada se hrani po beogradskim restoranima, jer ovakva situacija ne bi mogla da se dogodi da je večerao u Francuskoj, gde uz račun ide i obavezna napojnica za konobara. 

Kako tvrdi naš izvor, koji je čest gost prestoničkog restorana u koje je košarkaš bio sa porodicom, Lesor je poznat kao neko ko ne ostavlja bakšiš.

- On je stipsa u pravom smislu te reči. Često se zadesim u tom restoranu. Bio mi je simpatičan sve do kada u nekoliko navrata nisam primetio da ne ostavlja bakšiš konobarima koji ga služe, a oni su uvek ljubazni prema njemu - kaže izvor za "Alo!".

 

Expand player
Pogledajte više