Zvezde Granda
Promo
Zvezde Granda

Promo

Zvezde Granda, Foto: Promo

Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Đorđe David, Dragan Stojković Bosanac i Viki Miljković i dalje će činiti strašni sud, ali će pored njih svoj glas ubuduće dati i publika koja se nalazi u studiju na Košutnjaku.

PROČITAJTE JOŠ:

Džejla Ramović

printscreen

 

- Saša Popović odlučio je da novi član žirija naredne sezone „Zvezda Granda“ bude publika u studiju. Oni će imati svoje tastere, glasaće za izvođača koji im se bude više svideo i taj glas će biti ravnopravan s glasovima već postojećeg žirija - rekao je za „Alo!“ izvor blizak produkciji.

Kako nam je još objasnio, Popović je na tu ideju došao zbog toga što smatra da je upravo publika ona koja će sutra slušati tog izvođača i ići na njegove nastupe.

Saša Popović

B. Zajić/Alo!

Saša Popović, Foto: B. Zajić/Alo!

- Dugogodišnje iskustvo Saše Popovića, čelnika „Grand produkcije“, takvo je da publika uvek na kraju daje svoj sud, te da je on nepogrešiv. Žiri tokom takmičenja usmerava pevače, daje svoje stručno mišljenje, savetuje ih... ali je uvek publika ta koja na kraju SMS glasovima bira svoju zvezdu. U ranijim sezonama dešavalo se da favorit žirija nije isti onaj kojeg je publika odabrala - kaže izvor za „Alo!“.

Kako će sve izgledati u praksi i da li će produkcija od septembra pripremiti još neka iznenađenja u vidu nove scenografije, ostaje nam da vidimo.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelena Karleuša

E-Stock/Mirko Rodić