ŽIVI SVOJ SAN Zvezda Granda sa porodicom uživa u raskošnom domu na tri nivoa! "Kuća kao iz bajke"

Sve su zajedno stekli

Biljana Sečivanović
Biljana Sečivanović, Foto: Alo!

Biljana Sečivanović otpočela je zajednički život sa verenikom Aleksandrom Nedićem 2018. godine, a sa njima su i njen sinom Mateja i Nedićeva ćerka Nikolina. Poznati par živi u luksuznoj vili u naselju Vinča.

Pevačicu je Aleksandar verio na romantičnom putovanju u Dubaiju, pa su rešili da sagrade kuću i tu započnu život sa njihovom decom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on

"Kuću smo sagradili u skladu sa našim željama i potrebama. Ja sam bio zadužen za plan gradnje, a u opremanju smo učestvovali jednako Bilja i ja", rekao je pevačicin verenik, za koga će se udati naredne godine.

Ispred kuće je dvorište sa bazenom, a pevačica je jednako ponosna na enterijer i eksterijer.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on

"Dete sam sa sela, kao što znate. Uživam u cveću i nije mi teško da sređujem dvorište. Sadnice čak donosim i iz inostranstva da bih napravila što lepši ugođaj", priznala nam je Biljana.

Pevačici se u vezi sa novom kućom najviše dopada pogled sa terase na široki Dunav.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on

"Jutarnja kafa na terasi i misli koje lutaju dok gledam u Danav za mene su najlepši užitak i ne bih ga dala ni za šta na svetu. Bila sam odustala od snova o kući, ali eto pojavio se Aleksandar i snovi su postali stvarnost. Zajedno možemo sve. Živimo bajku i kuća nam je kao iz bajke. Konačno sam srećna", zadovoljno je rekla Biljana.

Biljanina kuća je na tri nivoa. U prizemlju je dnevni bravak, trpezarija i kuhinja gde dominira veliki sto za ručavanje. Na spratu iznad nalaze se spavaće sobe, a u podrumu su gostinske sobe i vešeraj.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi