BILA JE NAJMOĆNIJI VOKAL U SRBIJI Zvezda 90-ih se odrekla se estrade i život posvetila duhovnom: Danas ima nesvakidašnje zanimanje (FOTO)

Devedesetih je bila jedna od najzapaženijih pevačica, a njene pesme se i dan danas pevaju. Iapk, Ksenija je rešila da preokrene svoj život i posveti se onom duhovnom.

Ksenija Mijatović
Ksenija Mijatović, Foto: Screenshot

Ksenija Mijatović odustala je od pevačke karijere, te danas vodi radionice kroz koje uči ljude kako da vole sebe i prevaziđu teške situacije.

Počela je karijeru devedesetih godina, kada je bila deo "Lee Man" projekta. Nakon toga, 1998. godine, izdaje prvi samostalni abum. Tokom prošle decenije nastavila je da snima albume i da nastupa na mnogim festivalima, a često su za nju govorili da ima jedan od najmoćnijih vokala na ovim prostorima.

Poslednji album snimila je 2011. godine, koji je produciran u Americi, ali ni to nije pomoglo da postane slušan. Prema sopstevnom priznanju, Ksenija je te godine imala samo dva nastupa, pa je onda zvanično rešila da "digne ruke" od muzike.

Ksenija Mijatović
Ksenija Mijatović, Foto: Screenshoot Instagram

Kako je u više navrata isticala, odluka da se posveti duhovnom razvoju promenila joj je život iz korena.

"U mom svetu i životu ja sam jedini autoritet. Zato biram da radost ispuni moj život", napisala je pevačica na svom profilu i istakla da je ovo jedna od njenih najdražih afirmacija.

Ksenija je i sama govorila o svojoj novoj profesiji:

- Danas sam licencirani trener programa "Izlečite svoj život", po principima filozofije Lujze Hej, i svoj glas koristim da ljudima, osim divnih pesama, prenesem i reči podrške, optimizma i vere, te poruku da je sva snaga u nama samima i da zaista možemo sve, samo ako to istinski želimo - rekla je Ksenija jednom prilikom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on

- Ja sam tu uvek nešto tema kada je reč o estetskoj hirurgiji. Uvek kada se priča o estetskoj hiruriji uvek uzimaju mene za primer upravo zato što sam ja jedan od najpozitivnijih primera. Ja sam napunila 40 godina i ušla samu 41. i sada da završimo za vjek i vjekova, ja sam imala intervenciju grudi i nosa i molim vas da završimo više. Nisam radila jagodice ni obrve, nemam ni botoks - kazala je ona svojevremeno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ksenija Mijatovic (@mijatovicksenija) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi