Tanja Đukić
Alo.rs
Tanja Đukić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

PROČITAJTE JOŠ:

Tanja Đukić

Alo!

Naime, mnogi je podržavaju i pitaju se koji monstrum je mogao tako nešto da uradi mladoj devojci, dok ima i one manjine koja tvrdi da je Tanja sve trpela zbog novca.

Već utučenu Tanju ovakvi komentari i te kako pogađaju, a ona ekskluzivno za Alo! otkriva ko je njen dečko Čagri Tortop i kako su živeli.

"On nema stalni posao, on je producent. Nije nikakav bogataš, iznajmljivali smo stan u kom smo živeli. Naša veza je bila čista ljubav, pogotovo sa moje strane. Zbog njega sam odustala od svojih snova i karijere", govori nam Tanja.

U prilog tome, Tanja nam ekskluzivno dostavlja i deo njihove prepiske gde se vidi kako mu govori da uzme novac iz njene torbe.

"Uništio sam kola, umoran sam od svega", napisao joj je Čagri koji je očigledno imao problem sa kolima, ali je ona pokušala da ga odobrovolji i nudila mu pomoć.

"Ne ljubavi, videćeš sve slike. Uzmi šta želiš iz moje torbe, imaš i 1.000 dolara, samo nemoj biti tužan", govorila mu je Tanja.

"Kako Tašo, sve je loše", nastavljao je da kuka Čagri.

"Sve će biti u redu. Ne nerviraj se, ljubavi moja. Volim te bebo", govorila mu je Tanja.

Tanja Đukić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Njih dvoje su redovno dolazili u Srbiju i posećivali njene roditelje.

"Redovno smo dolazili u Srbiju, posećivali moju porodicu, pa čak i slavili Božić i Uskrs sa njima. Oni su ga obožavali, u Srbiji je bio divan, ali to je sve, očigledno, bila maska opasnog psihopate", rekla je za Alo.rs Tanja.

U prilog tome prikazujemo vam i prepisku gde se vidi da rezervišu karte za Beograd.

"Da li ti je u redu da letimo u petak ujutru, sledeći petak? Molim te pošalji mi broj tvog pasoša, samo 4 karte je ostalo. Volim te. Gotova je pauza, moram da radim", napisala mu je Tanja na šta je on odgovorio da mu odgovara, što potvrđuje da su posećivali Srbiju i imali lep odnos sa Tanjinim bliskim ljudima.

Tanja Đukić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Podsetimo se i fotografije brutalno prebijene Tanje! STOP NASILJU NAD ŽENAMA!