LUKSUZNO IMANJE OD KOG ZASTAJE DAH Zorica Marković otvorila vrata prelepog porodičnog doma! Pogledajte gde živi i šta gradi za sebe i svog partnera! (VIDEO)

Zarađeni novac je uložen pametno u nekretnine i biznis.

Zorica Marković
Foto: Alo.rs

Pevačica Zorica Marković poznata je po britkom jeziku, ali i kao veliki domaćin.

Bivša zadrugarka goste uvek dočeka kako dolikuje, kako u svom domu, tako i u svojoj kafani. Markovićeva za  portal Alo.rs otvorila vrata svoga doma i dopustila nam da snimimo neke od njenih najprivatnijih kutaka! 

Zorica Marković
Foto: Foto: Alo.rs

Zorica u svojoj porodičnoj kući živi sa svojim sinovima, ali kako kaže često nisu skupa zbog poslovnih obaveza, ili su u stanu koji imaju u centru Beograda. 

U naselju Jajinci pevačica ima čak tri kuće, frizerski i kozmetički salon. Tvrdi da je skromna i da se nikada nije hvalila onim što ima, ali da je sve pošteno zaradila i da se svaki njen trud isplatio.

Zorica Marković
Foto: Alo.rs

Poznato je kako je Markovićeva bila u gotovo svim domaćim rijaliti-formatima, a ističe kako je za to bitno biti psihički stabilan, a sam angažman na takvim projektima shvatiti kao igru.

- Novac od rijalitija može da bude jako dobar, i ako znaš pametno da ga uložiš onda i treba da se igraš. Ukoliko si ušao bez cilja i razloga, džaba si gubio svoje vreme - rekla nam je Zorica.

Zorica Marković
Foto: Alo.rs

U nastavku teksta u video-prilogu pogledajte kako izgleda dom popularne folkerke, ali i nova kuća koju zida, kako kaže, za sebe i svoju jaču polovinu:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi