Zorica i Suzana
Alo!
Zorica i Suzana

Alo!

Zorica i Suzana, Foto: Alo!
Zorica Brunclik

Rajko Ristić

Zorica Brunclik, Foto: Rajko Ristić

Radi se o sledećoj Zoričinoj izjavi, odnosno odgovoru na pitanje da li razgovara sa Brenom i Sašom:

- Kako da razgovaram sa nekim ko me nije udostojio da mi kaže "doviđenja"?! Kako da razgovaram ako oni mene ne vide jer sam za njih mrtav čovek koji hoda. Ma niko mi nije rekao: "Crne ti oči u glavi!", a kamoli plave. Ni Brena, ni Saša. Stojim iza toga! Meni je samo žao što je čak i Suzana Jovanović ušla u tu priču kad je rekla: "Ona nikad više u moju kuću!" Tu neko više govori o sebi nego o meni - istakla je Zorica 2015. godine u velikom intervjuu koji je tada dala.

Telegraf je tim povodom pozvao Suzanu, ali ona je ljubazno istakla da nikada nije izgovorila ono što je pevačica tada citirala.

- Nisam to nikada rekla, taman posla! Zoricu obožavam, njene pesme, volim to što ona radi, ona je zaista velika zvezda, sve najlepše mislim o njoj i nemam zaista ništa protiv Zorice Brunclik - rekla je Suzana.

Suzana Jovanović i Saša Popović

Alo.rs

Suzana Jovanović i Saša Popović, Foto: Alo.rs

Popovićevu suprugu su takođe pitali kada se poslednji put čula i videla sa Zoricom.

- Ne znam tačno, davno. Kad je otišla iz Granda, posle se nismo ni videle. Svako je radio svoj posao, sasvim normalno - rekla nam je Suzana.

Na osnovu onoga što je Zorica izjavila, gorepomenuti portal pitao je Suzanu da li bi i da li će pozvati koleginicu da bude gost u njenoj kući.

- Naravno, uvek, kao što bi i ona mene pozvala da budem njen gost u njenoj kući - odgovorila je Sašina supruga za gorepomenuti portal.

PROČITAJTE JOŠ: