Zorannnah
Alo!/Marko Đoković
Zorannnah

Alo!/Marko Đoković

Zorannnah, Foto: Alo!/Marko Đoković

Blogerka Zorana Jovanović je pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa Mateom, sinom hrvatskog tajkuna Marijana Šarića, ali se njena nova ljubav završila neslavno kada je Mateo otkrio da ga ona vara sa teniserom Damirom Džumhurom, ekskluzivno otkriva „Alo!“. 

PROČITAJTE JOŠ:

Soraja Vučelić

Alo!

 

- Zorana i Mateo su neko vreme bili prijatelji, a kada su se između njih desile varnice, ona je već uveliko bila u priči sa Damirom. Ipak, prvih nekoliko nedelja veze bila je okrenuta Mateu i svaki slobodni trenutak koristili su da budu zajedno. Ipak, Damir nije odustajao, a ona je shvatila da njih dvojica ni na koji način nisu povezani i dogovorila se da ode na večeru sa teniserom - kaže na početku razgovora za „Alo!“ naš izvor i objašnjava da je blogerka vrlo brzo otpočela vezu sa obojicom.

Zorannah

Screenshoot Instagram

Zorannah, Foto: Screenshoot Instagram

- Dan-dva nakon što se vratila iz Zagreba, izašla je sa Damirom. Našli su se u jednom prestoničkom restoranu i sate proveli zajedno. Tako su se i smuvali. Zorana je objasnila Damiru da ima nekog i da ne zna šta će biti sa tim, ali njemu to nije smetalo. Budući da je bila ubeđena da za njenu vezu ne može da se sazna, previše se opustila, što je Džumhur iskoristio i potrudio se da tajna veza ispliva i dođe do Matea - navodi naš izvor i otkriva kakav je haos nastao kada je Mateo saznao da ga Zorana vara sve vreme. 

Džumhur: Čuvam svoju privatnost!

Kada smo pozvali Damira Džumhura kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, zbunjeno je rekao da želi da sačuva svoju privatnost i da o novoj ljubavi ne želi da govori.

- Odakle vam to?! Zaista ne želim da komentarišem svoj privatni život i ljubavne odnose. Razumite me - rekao je teniser za „Alo!“. Zorana, s druge strane, nije odgovarala na naše pozive.

 

- Nije bilo potrebno mnogo da Mateo sazna da mu Zorana radi iza leđa. Bliski prijatelj preneo mu je da ga devojka vara, što je pouzdano znao, a posle izvesnog vremena dobio je i prepisku i više nije imalo o čemu da se priča. Pozvao je Zoranu, brutalno je izvređao i stavio tačku na tu vezu - priča naš izvor i dodaje da je Šarić poručio blogerki da joj ne padne na pamet da se pojavi u Zagrebu.

Zorana Jovanović Zorannah

screenshot

Zorana Jovanović Zorannah, Foto: screenshot

 

Komentari (3)

Mile

04.06.2019 08:34

Sad joj samo fali Cazim Ramadani i uspela je u zivotu.

ljubo

04.06.2019 09:00

sto bi mita pantić rekao ,vidi kako imas lepe obrve ko majmun

drMist

04.06.2019 09:11

Znalo se da je ljadro teska. Silikonjara... ajmo sledeca...