Zorana Pavić
Printscreen/You Tube
Zorana Pavić

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

Naime, pevačica je smršala skoro 20 kilograma i ne skida osmeh sa lica što je uspela da ih se reši. Međutim, iako je srećna zbog svoje nove kilaže, s druge strane zabrinuta je za svoje zdravlje, koje je, usled svih preparata za mršavljenje, veoma narušila.

Zorana Pavić

Printscreen/You Tube

 Foto: Printscreen/You Tube

- Skinula sam 19 kilograma, a možda i više. Bitno mi je da sam zategnuta i sigurna u svojoj koži. U šali sa svojim drugaricama često spomenem pantalone koje imam iz srednje škole, cilj mi je da uđem u njih. Fali mi do te kilaže još četiri-pet kilograma da smršam. Bila sam na rigoroznoj dijeti i to nikome ne savetujem - rekla je Zorana, pa otkrila kakav ju je pakao čekao kada su joj stigli rezultati i snimak želuca.

- Nikada nemojte da uradite ovo što sam ja uradila sama sebi. Svesna sam da sam postigla šta sam htela, ali sam izgubila ono što je najvažnije, a to je zdravlje. Upropastila sam svoj želudac, spržila sam ga i sada doživotno pijem neke lekove. Za kratko vreme sam skinula 10 kilograma. Nisam se tu zaustavila, krenula sam i na estetske tretmane i lasere, koji su čudo današnjice.

Zorana Pavić

Printscreen/You Tube

Foto: Printscreen/You Tube

- Ne umem i ne volim da kuvam. Da volim, naučila bih jer se ceo život trudim da radim isključivo ono što volim. Ko god je došao u moju kuću, uvek je bio domaćinski ugošćen, a ko je to spremio i na koji način, manje je važno. Umem da sve to iznesem u lepoj ambalaži i divnom posuđu, tako da se svako oseti kao u pravoj domaćinskoj kući - iskrena je pevačica.

Podsećamo, Zorana je nedavno izjavila da joj je žao što se nije ostvarila u ulozi majke, te da ona to više i ne želi, pošto misli da je sada kasno za to.

PROČITAJTE JOŠ: