Zorana Pavić
Printscreen/You Tube

 

Zorana Pavić

Printscreen/You Tube

Zorana Pavić, Foto: Printscreen/You Tube

Pevačica Zorana Pavić putem društvene mreže Instagram oprostila se od makedonskog voditelja i muzičara Dragana Vučića, koji je preminuo od posledica koronavirusa. Potresnom porukom pevačica je izjavila i saučešće porodici svog pokojnog prijatelja, a njene reči jasno otkrivaju koliko je slomljena zbog njegova smrti.

Dragan Vučić

Printscreen

Dragan Vučić, Foto: Printscreen

- Draganeee... Hvala ti na svakom gostoprimstvu u tvom šou programu u tvojoj lepoj Mekedoniji... Na svim čarobnim večerima ispunjenim muzikom južnjačkog melosa i pozitivnom energijom. Moje saučešće porodici... Nemam reči. Pretvorismo se u čitulju... Počivaj u miru, prijatelju - poručila je Zorana putem Instagrama.

Muzičar i voditelj Dragan Vučić umro je na Klinici za zarazne bolesti u Makedoniji, u Skoplju. Komponovao je "Igraj Zajdi Zajdi", "Anđeli me nose", kao i pesmu "Učini mi dan" sa kojom je njegov sin Martin Vučić predstavljao Makedoniju na Evroviziji 2005. godine. Pamtimo ga kao voditelja kvizova "Srećni ljudi", "Pet minuta", "Vožnja sa Vučićem" i "Gurmanski razgovori".