Zorana Jovanović Zorannah
Screenshoot Youtube
Zorana Jovanović Zorannah

Screenshoot Youtube

Zorana Jovanović Zorannah, Foto: Screenshoot Youtube

- Stvarno, jedna ličnost poput Zorane trebalo bi da snosi posledice zbog ove antivakcinaške propagande koju vodi. A osobe koje prate jednu Zorannah sigurno su kompetentni i uskostručni da raspravljaju o ovoj temi, od kojih zavisi budućnost cele planete - napisao je jedan korisnik, dok su joj drugi poručili da se drži onoga što zna - mejkapa.

Zorana Jovanović
Zorana Jovanović , Foto: Printscreen/Twitter

- Ona je tu da nam preporuči neku šminku ili garderobu. Kao što ih kritikujemo za nargile koje reklamiraju, jer utiču na omladinu, isto tako ni ovo nije tema za Instagram, a kamoli za Instagram jedne plitke i neobrazovane Zorannah. Poenta je da neko ko je influenser ne bi trebalo da priča o virusima, vakcinama i tako dalje. Jer nema pojma. S druge strane, bilo je i onih koji su branili blogerku, ali i onih koji su joj poručili da bolje da pazi zbog sastava silikona koje je stavila u sebe, a ne zbog sastojaka u vakcini - glasio je komentar.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (2)

realan

30.12.2020 11:08

Како је она проста и необразована чак и за теме за које се прави експерт, потражте видео да видите како ју је испалио репортер или репортерка на модној недељи у Италији, када ју је питао како за моделе јапанског креатора који је у ствари цртач стрипова а она их исхвалила, исто и за друге ликове. Башка што је постала сва пластична.

Kiki

30.12.2020 21:48

Droljetina izraubovans bez mozga!! A hijaluron, botox, silikoni i sve hemije kojima se roka su oličenje zdravlja i pameti njene!!!! Odvratno unakažena i preplitka rupa na putu!