Zoi: Moja tetka Nataša Bekvalac se previše udavala (VIDEO)

Zoi peva pesmu "Nataša" koju u originalu izvodi grupa „Poslednja igra leptira“. Pesmu nije htela da pošalje svojoj tetki jer je imala samo info traku, ali je to umesto nje uradila njena mama Dragana.

Zoi
Foto: Smedia promo

Mlada pevačica Zoi gostovala je na Radiju S u okviru projekta "Zvezde pevaju zvezde Xtra" i pokupila simpatije svojom neposrednošću, ali i smislom za humor. Neizbežna tema u razgovoru sa Zoi bila je i njena tetka, pevačica Nataša Bekvalac, pa joj je voditelj postavio pitanje:

Tijana Dapčević kaže da ima tetku koja nikada udavala se nije, hoćeš li nam ti reći ko je tvoja tetka Zoi – pitao je Nikola Uzelac, voditelj Radija S.

- Moja tetka je ta što se previše udavala, Nataša - odgovorila je Zoi.

Inače, u okviru projekta "ZPZXtra" Zoi peva pesmu "Nataša" koju u originalu izvodi grupa „Poslednja igra leptira“. Pesmu nije htela da pošalje svojoj tetki jer je imala samo info traku, ali je to umesto nje uradila njena mama Dragana.

Zoi
Foto: Smedia promo

- Mama je prosledila snimak tetki i ona mi se javila sa komentarom "Jao, Saki jako lepa pevaš". Nataša je kao tetka super, često bi se njoj obratila radije nego nekome drugom. Slične smo dosta i znam da to što ja kažem će ona da razume. U fazonu sam, ok tetka, samo mi pomozi – ispričala je Zoi.

Kada je reč o odabiru pesme, Zoi kaže da su odluku da peva „Natašu“ doneli Igor Link i Nemanja Antonić koji su producenti kompletnog projekta "Zvezde pevaju zvezde Xtra" i da su nju "čuli na toj pesmi".

- Aranžman je jako lep i prilično mi je legao i taj momenat regea i moje ispevavanje u pesmi mi se jako dopada.

 Zoi je četvrta mlada zvezda koja je deo najvećeg radijskog projekta „ZPZXtra“, a sledeće nedelje obradom velikog hita predstaviće se i pevačica Edita.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi