NAKON VESTI DA SU U VEZI Zlata Petrović progovorila o odnosu njenog sina Jovana sa sestrom Bogdane Ražnatović!

Evo kako stoje stvari!

Zlata Petrović sestre Rodić
Foto: Alo/Instagram/printscreen

Pevačica Zlata Petrović provela je pandemiju koronavirusa u strogoj izolaciji, zajedno sa svojim sinom Jovanom Pejićem. Ona se u ovom periodu strogo pridržavala pravila i nije se viđala čak ni sa svojim najbližim rođacima i prijateljima. Pandemija je završena, ali je počeo novi talas korone, zbog čega smo pozvali Zlatu.

Zatekli smo je dok je bila na ručku sa prijateljima. 

- Tu sam družim se sa prijateljima, na ručku smo. Počela sam da izlazim, ali sa strogo odabranim društvom. Viđam se sa ljudima za koje sam sigurna da nisu zaraženi i koji su pravili veoma malo kontakata, ne kreću se isto kao i ja - rekla je Zlata i dodala da ni unuka nije viđela dugo zbog pandemije koronavirusa.

Zlata Petrović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Baš kada je trebalo da se vidimo poslali su ga na rekreativnu, tako da izbegavam i radi detetove i svoje sigurnosti, da se viđamo. Pre nekoliko dana sam bila sa Gocom, kupale smo se na bazenu, baš nam je bilo prijatno - rekla je Zlata, misleći na svoju dobru prijateljicu Gocu Božinovsku.

Goca Božinovska i Zlata Petrović
 Foto: E-stock

Ovu priliku smo iskoristili i da je pitamo za spekulacije da se njen sin Jovan zabavlja sa sestrom Bogdane Ražnatović, Natašom Rodić. 

- Ja sam upoznala te devojke kod Goce, mi smo se družile tamo. Ja moram da kažem da lepše i normalnije devojke od njih skoro nisam upoznala. Veoma su pristojne, prirodne i lepe - rekla je Zlata misleći na sestre Rodić.

- Deca kao deca, slikali se objavili sliku i odmah priče da su zajedno. Zapravo oni se jako lepo druže, a ja mogu da kažem, blago majci koja je dobije za snahu. Ona je divna, a da li postoji nešto među njima? Ja nemam nikakvu informaciju o tome i pravo da vam kažem, ne mešam se u to - objasnila je Zlata na kraju.

Zlata nam je otkrila i da o poslu i ne razmišlja sve dok ne prođe korona. 

- Nema nastupa, ništa nisam ni organizovala, a ne razmišljam o tome dok sve ovo ne prođe. Sada je bitno zdravlje i da se svi sačuvamo - rekla je Zlata. 

Zlata Petrović Jovan Pejić Nataša Rodić
Foto: Instagram/printscreen

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi