Zlata Petrović
Rajko Ristić/Alo!
Zlata Petrović

Masanori Jošida/Alo!

Zlata Petrović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Zlata Petrović je pevačica koja ne živi od danas do sutra, pa je otkrila da ima svoj crni fond i da ozbiljno razmišlja da do kraja ove godine kupi grobno mesto za sebe.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je rekla da ju je nemaština naučila kako da raspolaže novcem, koji je zaradila tokom karijere na brojnim romskim proslavama i koncertnim turnejama.

- Nikada nisam ostajala bez para, jer sam uvek vodila računa, a počela sam da razmišljam i o crnim danima i sebi sam poslednja karika. Ako ja nemam, nema ko da mi pomogne. Pomagala sam brojnoj familiji da se skući. Imam svoj crni fond za ne daj Bože, život i nemaština su me naučili da štedim i odvajam sa strane - rekla je pevačica.

Zlata Petrović

Rajko Ristić/Alo!

Zlata Petrović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ne živim od danas do sutra, već raspoređujem kako i koliko mogu. Nisam se odavala ničemu lošem, što bi moglo da utiče na moj život i novčanik, ali nikad se ne zna, život je čudo, sutra može da se desi zemljotres i niko ništa više neće imati, a meni ovaj crni fond daje neku malu sigurnost. Radila sam toliko godina, ne bih mogla sebi da dozvolim da živim u podrumu. Svoju penziju sam završila po protokolu, razmišljam o budućnosti - otkrila je Zlata.

Zlata Petrović i Goca Božinovska

Alo!/M. Jošida

 Foto: Alo!/M. Jošida

 

- Sutra ću sebi i grobno mesto da kupim, odvojila sam novac. To je život, od kud znam gde će me odvesti. Mene roditelji nisu mogli naučiti, u tom podneblju ljudi su živeli skromno. Život me je ubrzo odveo i rekao "Ti moraš da radiš i zaradiš". Ja sam čovek koji vodi računa o prioritetima. Ja kakva sam na pijaci, takva sam i na sceni i u emisiji - završila je pevačica.

Pogledajte BONUS video:

SUSRET BIVŠIH SUPARNICA Ana Sević i Marina Gagić na Darkovom koncertu, ovako je prošao susret!

 

 

Komentari (1)

kole

01.11.2019 10:24

pametna zena