Zvezde Granda
YouTube/printscreen
Zvezde Granda

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Danas svima dobro poznata pevačica, Biljana Sečivanović, odrasla je sa roditeljima i sestrom u selu Mrčajevci kod Čačka. Nakon srednje škole je odlučila da se preseli u Austriju, gde je završila kurs manikira, međutim velika ljubav prema muzici je presudila da se bavi pevanjem.

Godinama je nastupala u dijaspori, a onda je rešila da sreću okuša u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Prošla je audiciju, ali se nije plasirala u samo finale, dok je te sezone pobedu je odneo Darko Lazić. Ipak, Biljana je dobila priliku da snimi jednu pesmu.

Biljana Sečivanović

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

Mediji su brujali o navodima da je tokom boravka u Austriji Biljana započela vezu s uglednim biznismenom koji ju je ostavio nakon što su saznali da je trudna. Biljana je sina Mateju rodila u Austriji, ali je odbila da prima alimentaciju od njegovog oca. Vratila se u Srbiju, ali ističe da dečak redovno viđa oca i njegove roditelje.

Nakon brojnih hitova koje je nizala, Sečivanovićeva je rešila da prihvati poziv za učešće u rijalitiju "Farma", u kojem je provela četiri nedelje. Kako je istakla tada, nije joj teško palo što je izbačena, jer joj je svakodnevno nedostajao sin Mateja koji je imao četiri godine.

Biljana Sečivanović

printscreen

Foto: printscreen