O OVOME SU SVI ĆUTALI Živojinovići tražili da se noćni klub zatvori samo zbog njih! "Mislili smo da ih nećemo videti, ali..."

Provodili se za sve pare!

 

Aleksandra i Filip
Aleksandra i Filip, Foto: Dejan Briza

 

Nakon što se njegova supruga Aleksandra Prijović porodila i na svet donela sina Aleksandra, Filip Živojinović slavio je čak pet dana što je postao otac. U slavlju su mu se pridružili porodica i prijatelji, a najveću podršku pružio mu je upravo kum Miloš Teodosić. Kako je i slavni košarkaš samo nekoliko nedelja pre Filipa postao otac, njih dvojica iskoristili su slobodno vreme da titulu tate proslave kako dolikuje.

 

- Miloš i Filip su dolazili nekoliko večeri zaredom i slavili što su dobili sina i ćerku - kaže izvor iz jednog beogradskog kluba, u kome su kumovi slavili do jutarnjih časova, i dodaje:

 

- Bili su jako raspoloženi i čašćavali su sve redom. Prve večeri su čak zatvorili lokal, pa smo mislili da ih nećemo videti neko vreme, međutim oni su i sutradan nastavili slavlje u istom ruhu - navodi izvor.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosić, Foto: Alo/Vladimir Marković

Kako je Teodosić trenutno u Srbiji, a njegova supruga i ćerka Petra u Los Anđelesu, košarkaš je na pravi način mogao da se proveseli sa kumom, s obzirom na to da trenutno ne igra ni za jedan klub. S druge strane, Filipu je dobro došlo druženje sa Milošem, s obzirom na to da se zbog obaveza retko viđaju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi