"SAŠA MI JE NAPRAVIO PAKAO OD ŽIVOTA!" Žika Jakšić osuo paljbu po Popoviću: Umešao i Aleksandru Prijović!

A bili su dobri prijatelji

Saša Popović Žika Jakšić
Foto: Alo.rs

Producent i jedan od glavnih urednika "Grand produkcije" Žika Jakšić našao se u neprijatnoj situaciji kada je njegov prijatelj i kolega Saša Popović u emisiji uživo samoinicijativno izjavio da je Žika oboleo od koronavirusa. Time ga je doveo u neprijatnu situaciju jer je morao da odgovara porukom velikom broju ljudi zabrinutih za njegovo zdravstveno stanje.

Dve nedelje nakon samoizolacije Jakšić se vratio poslovnim obavezama i snimanju emisije "Nikad nije kasno", te otkrio da je želeo da se prvi obrati javnosti, a ne Saša Popović.

Žika Jakšić
Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ja sam čekao rezultate tog drugog testa da bih se obratio javnosti i rekao, ali Sale je to kazao u emisiji. Ništa to nije strašno, ali mi je dva dana napravio pakao od života. Imao sam milion poziva i morao sam da se pravdam da mi je dobro, da mi ništa ne fali i ostale stvari - izjavio je Žika.

Igrom slučaja, saznao je da ima koronu nakon spontane odluke da ode kod lekara u momentu kada se testirala i Aleksandra Prijović.

Aleksandra Prijović
Foto: ATA

- Aleksandra i ja smo bili na sahrani majke Ace Pejovića i dok smo putovali, okrenuo sam neke prijatelje i kako smo bili zajedno, odlučim i ja da uradim test. Kad smo uradili bris, ona je bila negativna na testu, a ja pozitivan.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi