NEVIĐEN SUKOB U ZVEZDAMA GRANDA! Žestoka svađa Saše Popovića i Viki Miljković: Najradije bih mu sada nalupala šamare!

"Ja ne padam na te niške fazone"

Zvezde Granda
Zvezde Granda, Foto: Printscreen

U poslednjoj emitovanoj emisiji "Zvezda Granda", koja je bila na programu sinoć, Viki Miljković sukobila se sa Sašom Popovićem, a zatim i sa Đorđem Davidom.

 

Takmičaru Stefanu Petroviću Kosmajacu je u ovoj sezoni "Zvezda Granda" mentor Viki Miljković. On se nije pokazao u najboljem svetlu, pa je Viki, u želji da odbrani svog kandidata pevačica se suprotstavila kolegama.

"Viki je dovela i pevače i stomatologe i frizere i doktore, crtače obrva, nutricioniste... kako bela majica na ovakav stomačić?", pitao je Saša Popović.

"Prva stvar, to što si ti naveo šta sam ja sve mom timu obezbedila - jeste. Kod mene ima sve 'all inclusive', za razliku od nekih gde to nema. Ali... je l' si rekao samo da radimo s njima i da odradimo pesmu!? Si rekao?! Ja sam i više od toga uradila!", bila je ljuta Viki.

"Prvo kakvo je to pitanje: 'Si rek'o'? Ja ne padam na te niške fazone", odgovorio joj je Popović.

Zvezde Granda
Zvezde Granda, Foto: printscreen

"Ja sam sada toliko ljuta i besna", rokomentarisala je Viki, pa dodala:

"On se ugojio, šta da mu obučem, džak?! Prvo što mora da uradi je da smrša! Mnogo je dobar dečko iz divne porodice i on se trudi."

Članovi žirija su prokomentarisali da je takmičar mogao da obuče suknju, kao što je to uradio Đorđe David u ovoj emisiji, što je Viki još više razljutilo:

"Ja neću da pravim cirkus od njega!", viknula je ona.

"Izvini, kevo molim te", odgovorio je Đorđe David.

"Najradije bih mu sada nalupala šamare. On mnogo može i potrudiću se da mu dam još jednu šansu. Mi kad pevamo on peva drugačije", rekla je Viki na kraju.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi