PRVI SRPSKI PEVAČ KOJI SE SKINUO GO! Ženio se 10 puta, ima jedanaestoro DECE, a u Americi je uhapšen zbog BIGAMIJE!

Rođen u siromašnoj porodici bio je i pastir, i mujezin, a svi su ga nazivali "bitlsom" zbog duge kose i takmnih naočara. Njegova životna priča je za film.

Hašim Kučuk Hoki
Hašim Kučuk Hoki, Foto: Screenshot Youtube

Hašim Kučuk Hoki rođen je 1946. godine u Fojnici, u veoma siromašnoj porodici. U detinjstvu je bio čobanin, a sa petnaest godina prvi put se oženio pastiricom.

Godine 1967. otišao je u vojsku i tamo je naučio da čita i da piše. U rodnom gradu je zbog čistog i snažnog glasa punih četrnaest godina bio mujezin - s minareta je pozivao vernike na molitvu.

Hašim Kučuk Hoki
Hašim Kučuk Hoki, Foto: Screenshot Youtube

Pažnju je privlačio i izgledom nekarakterističnim za tadašnje pevače narodne muzike - sa „bitlsovskim“ imidžom, dugačkom kosom i tamnim naočarima izgledao je „rokerskije“ od mnogih tadašnjih zakletih rokera.

 

Godine 1972. našao se u centru nesvakidašnjeg skandala - go do pojasa slikao se za poster tada tiražnog lista “Sanja”, što je šokiralo konzervativnu javnost. Treba imati na umu da su u to vreme pevači na festivalima, i zabavnim i narodnim, nastupali u odelima, neretko s leptir-mašnom.

CELA JUGOSLAVIJA JE PLAKALA ZA NJOM Tragična sudbina naše najlepše glumice: Postala je majka, a onda je samo MESEC nakon porođaja poginula u stravičnoj nesreći!

U životu je imao tri velike ljubavi – žene (iza sebe ima 10 brakova), decu (ima 11 dece, šest sinova i pet kćerki) i Josipa Broza Tita (dva sina mu se zovu Alija-Tito i Dario-Tito).

Hašim Kučuk Hoki
Hašim Kučuk Hoki, Foto: Screenshot Youtube

Početkom osamdesetih povukao se sa muzičke estrade, a zatim je otišao da živi u Ameriku. Tamo je, međutim, 1991, bio osuđen na zatvorsku kaznu jer je u isto vreme bio u zakonskoj vezi sa dve žene, a uz to izgubio je svu svoju imovinu koju je stekao u Americi. Iako osuđen nije služio zatvorsku kaznu jer je bio deportovan u Jugoslaviju. Nakon toga mu je neko vreme bio zabranjem dolazak u SAD.

 

Po povratku iz Amerike živeo je u iznajmljenom stanu u Novom Sadu sa suprugom Miljanom, sinom Darijom Titom i ćerkom Unom.

Nameravao je da se vrati na estradu, ali je smrt prekinula njegove planove. Poginuo je 26. novembra 2002. godine u saobraćajnoj nesreći na auto-putu Beograd-Subotica, kod Kovilja. Sahranjen je na lokalnom groblju u banatskom selu Sakule, gde je u iznajmljenom stanu živeo sa svojom desetom suprugom i njihovo dvoje od jedanaestoro dece.

Pogledajte BONUS video: 

LETELO PERJE Vesna Zmijanac progovorila o svađi sa Lepom Brenom!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi