Željko Samardžić
Alo
Željko Samardžić

Alo

Željko Samardžić, Foto: Alo

Pevač Željko Samardžić već godinama leto provodi u Kotoru, gde uživa na svom brodu. Pevač je otkrio da mu je leto najlepši period u godini jer tada uživa na moru i u pecanju, a takođe je progovorio je i o svom privatnom životu.

On ističe da je Kotor njegova nirvana, da u zalivu obožava da peca, međutim, ne zna i ne voli da sprema ribu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Kotor je moja nirvana. Ne znam da spremam ribu, ali volim da ribam. Ovde uživam celo leto, a verovatno ću ostati do oktobra. Bolest štitaste žlezde dosta mi je promenila život i neke svoje navike sam morao da promenim. Hašimoto mi je promenio život, ali Boka Kotorska mi još prija, kao i ovaj način života - otkrio je pevač u intervjuu Boži Dobriši.

Željko Samardžić

Alo

Željko Samardžić, Foto: Alo

On je prokomentarisao i aktuelnu situaciju na muzičkoj regionalnoj sceni i istakao da nema ništa protiv novih muzičkih pravaca. Od mlađih izvođača, otkrio je da voli da sluša ćerku svoje koleginice Vesne Zmijanac, Nikoliju, kao i njenog dečka Relju.

- Na brodu najviše volim da slušam Nikoliju i Relju, njihov muzički stil mi se veoma dopada. Protiv novih muzičkih pravaca nemam ništa, sve mi se to sviđa - rekao je Željko.

 

Pogledajte BONUS video: 

Nina Prlja o utiscima o knjizi i novom dečku