NE ŽALI NOVAC Željko Mitrović želi da POTISNE RIJALITIJE, u OVAJ PROJEKAT uložio čak 5 MILIONA EVRA!

Prva klapa nove serije "Crveni mesec" pala je juče u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima, a Željko Mitrović, glavni producent projekta, uveren je da će igrani program konačno preuzeti primat u odnosu na rijalitije.

Snimanje serije
Snimanje serije "Crveni mesec", Foto: E-stock/Mirko Rodić

"Čvrsto verujem da su igrani programi budućnost komercijalnih medija, a produkciji "Crvenog meseca" smo pristupili na veoma ozbiljan način. Danas nije lako napraviti kvalitetne serije koje će biti i gledane jer smo stvorili neke teškoće, pa kod nas dugo nije sniman kvalitetan igrani program."

 

"U ekspanziji rijalitija smo kod publike uspeli da razvijemo drugačije emocije, a pred nama je zadatak da napravimo kvalitetan igrani program kojim bismo potisnuli rijalitije", rekao je Mitrović i otkrio koliko novca planira da uloži u novu seriju. OVDE pročitajte potresnu priču Mine Kostić! 

Snimanje serije
Snimanje serije "Crveni mesec", Foto: E-stock/Mirko Rodić

"Ukupan budžet za ovu seriju je pet miliona evra, ali koliko ćemo potrošiti još ne znamo. Na projektu je ukupno angažovano oko 300 ljudi, snimićemo 120 epizoda, a serija će se emitovati od sredine septembra", rekao je Mitrović. 

Snimanje serije
Snimanje serije "Crveni mesec", Foto: E-stock/Mirko Rodić

Inače, ljubavna priča "Crveni mesec" smeštena je u vreme balkanskih ratova i austrougarske okupacije Beograda, a glavne uloge tumače Ivana Dudić i Miloš Đurović. OVDE pogledajte prve fotografije sa gala svadbe Milana Dinčića! 

Povezane vesti

 • Korisnik: Jura
  18/05/2019 - 15:25
  Propao mu projekt, tako recite, namesten rijaliti sa ljudskim odronom unutra
  • poruka @Jura
   21/05/2019 - 18:36
   evo ovako...priseo ti mitrovicu I tebi onome ko stoji iza tebe svaki dinar koji si uzeo od mene poreskog obveznika Srbije na silu na prevaru...priselo tebi i tvojoj porodici, sve vam se izjalovilo
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi