Zdravko Čolić
Screenshoot Youtube
Zdravko Čolić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Jedan od naših najvećih muzičkih zvezda, Zdravko Čolić, je već dve decenije u srećnom braku sa suprugom Aleksandrom koja izbegava da se pojavljuje u javnosti. Ona, takođe, veoma retko daje izjave za medije.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, ono što je poznato je Čolin buran momački život. Prema rečima mnogih koji su se u doba najveće slave družili s njim, žene su se Zdravku doslovno bacale pod noge, provaljivale mu u hotelske sobe, a grudnjake koji su mu doleteli na koncertima odavno je prestao da broji.

Čola je medijima otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici Jasni Orneli Beri retko je govorio. Ipak, detalje njihovog odnosa otkrila je ona, i ispričala da su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

Zdravko Čolić

Vladimir Marković/Alo!

Foto: Vladimir Marković/Alo!

"Uvek će biti deo mog srca rezervisan za njega", rekla je Jasna u jednoj emisiji.

Ona je u vreme kada se zabavljala sa Čolom bila jedna od najlepših sarajevskih devojaka, a publika širom regiona danas je zna kao zvezdu filmova "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Anđelina Džoli.

"Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu "Noć mi te duguje", koju je sam napisao", rekla je Jasna.

"Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji", kaže njegova bivša ljubav koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pevaču.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

BONUS VIDEO

INSTA PROVOKATOR Darka Lazića pitali za Marinu, on pričao o Ani Sević! Gagićevu ne smatra suprugom?!