Zdravko Čolić
E-stock/ Caslav Vukojicic

 

Zdravko Čolić

E-stock/ Caslav Vukojicic

Zdravko Čolić, Foto: E-stock/ Caslav Vukojicic

Legendarni pevač Zdravko Čolić u subotu uveče je održao šesti koncert u Štark areni, na svakom je pevao s istim žarom, publika je horski pevala svaku numeru, a on je pokazao koliko je veliki.

Čola je zakazao i šesti koncert. Kada je ova vest odjeknula u medijima, mnogi su bili u neverici da jedan pevač može toliko puta da zapeva u Areni, a da opet ne bude dosta. Nijedno okupljanje nije moglo da prođe bez priče o Čolinim koncertima, a i oni koji nisu imali nameru da odu na njegov nastup nakon brojnih prepičavanja sa prvih koncerata su pohrlili da nabave svoju kartu. A on, on je pevao s istim žarom kao i na prvom koncertu, s istim žarom kao i na početku svoje karijere.

Zdravko Čolić

Rajko Ristić/Alo!

Zdravko Čolić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nije samo Srbija punila Arenu šest puta, fanovi iz celog regiona su došli da slušaju omiljenog im pevača. Uzbuđene žene, muškarci, mladi, stariji, čak i deca su pred svaki koncert uzbuđeno stajali u redu i čekali da zauzmu najbolja mesta kako bi preko tri sata uživali u najvećim hitovima. A Čola je opravdao poverenje svoje publike.

Svojom harizmom i toplim glasom Čola pravi čaroliju, a čim izađe na binu cela dvorana se ispuni posebnom energijum, a publika peva horski svaku pesmu. Tako je bilo čak šest puta. Kažu da je najveći uspeh pevača da publika sa koncerta izađe nasmejana, dobro raspoložena i zaboravivši bar na trenutak na probleme koje ima. Sa Čolinih koncerata fanovi nisu hteli da izađu, već su želeli da magija traje celu noć. Da je bio i ostao miljenik žena, najbolje pokazuju dame koje su horski pevale sve njegove pesme, u rukama nosile cveće i poklone za svog omiljenog pevača. Transparenti sa porukama ljubavi su se njihali zajedno sa publikom koja tri i po sata nije sela da se odmori.

Zdravko Čolić

printscreen

Zdravko Čolić, Foto: printscreen

A Čola? Kažu da je večiti dečak, da u sedmoj deceniji peva jednako poletno, snažno i zanosno kao i na početku karijere, da su njegovi hitovi neprolazni. I zaista jeste tako. Pesmom „Produži dalje” Čola je započeo svoje koncerte u Areni”, a zatim je nastavio u brzom ritmu sa „Mjekam te mjerkam”, „Čija je ono zvijezda”, a kada je zapevao „Ti živiš u oblacima, mala”, sve je prštalo od energije.

Nije samo narod bio uz velikog Čolu. Kolege, koje su nekoliko puta isticale da je on veliki čovek i veliki pevač, došle su da uživaju u magiji koju stvara legendarni Zdravko.

Šest koncerata u Areni, 120.000 ljudi, sati i sati pesme, lepe energije i osmeha na licu obeležili su decembar legendarnom pevaču. Ovaj uspeh niko ne može da mu ospori, ko god ga sretne skida mu kapu za sve ono što je postigao i moramo priznati da je ovim Čola zadao domaći zadatak svima. Čolo, šest puta bravo!

Zdravko Čolić

Alo!/Dejan Briza

Zdravko Čolić, Foto: Alo!/Dejan Briza