OČI JOJ SUZE DOK PRIČA! Zbog PROKLETSTVA joj propao svaki brak?! Pevačica sada donela VAŽNU ODLUKU!

Tri muža do sada...

Zlata Petrović
 Foto: Alo!/Masanori Jošida

Pevačica Zlata Petrović postala je ogorčena na zvanične brakove. U krugu najbližih prijatelja požalila se da ju je neko još odavno prokleo, jer nema sreće u ljubavi, pa je zbog toga odlučila da više nikada ne izgovori sudbonosno "da".

Zlata iza sebe ima tri braka koja nisu uspela, te je tim povodom odlučila da stavi tačku na ozvaničene papire.

"Zlatu su roditelji sa 16 godina na silu udali za muzičara Duleta Todorovića, sa kojim je bila u braku puna tri meseca. Čak je bila prinuđena da tako mlada abortira njegovo dete, zbog čega žali i dan -danas. Posle toga je mislila da se više nikada neće udati, ali pojavio se Hasan Dudić, koji je u mladosti bio lep i popularan, a sa njim je dobila sina. Međutim, ni s njim nije uspelo, pa je kasnije bračni život probala i sa Zoranom Pejićem Pejom, kome je takođe rodila sina. Ipak, i to je puklo, pa je na kraju ostala sama. Sa bivšim muževima je u sjajnim odnosima, čak se druže i posećuju", kaže izvor.

RETKO KO SVE DA PRIZNA Zlata Petrović priznala šta je pristajala da uradi za velike pare na početku karijere!

Zlata Petrović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Ona stalno priča da nema sreće, da ju je neko prokleo i da joj zato ne uspevaju veze ili brakovi. Iako na početku sve izgleda kao bajka, nešto se kasnije desi i raspadne se. Ona se nekako pomirila s tim da više neće obući venčanicu koju toliko želi da ima na sebi, pa čak i u tim njenim godinama. Na tu temu uvek priča sa nekom setom, a često joj i oči zasuze. Ali, brzo se trgne, shvati da ima dva sina i da su joj oni ipak na prvom mestu. Prestala je da pridaje veliki značaj emotivnom statusu, ali u sebi se duboko nada da će jednog dana naići pravi muškarac, s kojim će ostariti", kaže izvor, dok se Zlata ovim povodom nije oglašavala.

BILA JE SA NJIM U BRAKU, ALI OVO NIKO NIJE ZNAO! Zlata Petrović otkrila NEVEROVATNE činjenice o odnosu sa bivšim mužem!

BONUS VIDEO:

Zavirili smo u luksuzni apartman Tijane Ajfon i otkrili ko je sve to platio

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi