Suzana Mančić
Printscreen
Suzana Mančić

Printscreen

Foto: Printscreen

Popularna voditeljka iza sebe ima burnu prošlost, a deluje da je danas sve to iza nje, te da se sa svakom nedaćom nosi uz prepoznatljivi osmeh.

Suzana Mančić bila je na tapetu kada je ceo Balkan brujao o njenim intimnim snimcima, koji su dospeli u javnost. Prvi sa sadašnjim verenikom Simonom Ocomokosom, bankarom iz Grčke sa kojim je 17 godina u vezi, i drugi sa bivšim suprugom, članom grupe “Sedmorica mladih” Nebojšom Kunićem.

Suzana Mančić

Instagram

Foto: Instagram

Voditeljka koja je je karijeru započela kao Loto devojka, istakla je tada da se zbog nervoze i cele situacije, nakon što su objavljeni njeni intimni snimci razbolela, te da je od sramote deci govorila da nikome ne pričaju da im je ona majka.

- Niko mi nije pomagao, sem, možda, par prijatelja i dece. Ja sam u jednom momentu govorila deci: "Nemojte da govorite u školi da sam ja vaša mama", a moja Natalija mi je rekla: "Ja se ponosim što si ti moja mama". To su neke stvari koje vas dignu. Nikad ne znaš šta te u životu čeka, ali moraš bar pred sobom da budeš čist. Od silnih stresova sam dobila holesterol, ali ćuti dobro sam prošla, moglo je biti mnogo gore - rekla je kroz smeh Suzana za "Blic" jednom prilikom.

Podsećamo, Suzana Mančić osam godina je bila u bračnoj zajednici sa članom grupe “Sedmorica mladih” Nebojšom Kunićem sa kojim je dobila dve ćerke, Teodoru i Nataliju.

Njih dvoje su bili poznati i po intimnom snimku koji je isplivao na svetlost dana. Dok se nisu razveli, niko nije znao šta se dešava “iza zatvorenih vrata“. Naime, čuvena loto-devojka javno je istakla da je ona bila ta koja je zaprosila svog bivšeg, ali i zatražila razvod.

PROČITAJTE JOŠ: