Maja Marijana
Rajko Ristić/Alo!
Maja Marijana

Rajko Ristić/Alo!

Maja Marijana, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pročitajte još:

U maju 2013. godine Maja je doživela traumatično iskustvo kada ju je nevenčani suprug pretukao, piše Srbijadanas.

Kako su tada mediji brujali, skandal je nastao jer je njenom suprugu smetao Marijanin odlazak na izložbu u Likovnu akademiju sa prijateljima.

Pevačica je pozvala Hitnu pomoć koja ju je odvela u Urgentni centar. Imala je nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu. U medijima su se pojavili navodi da je i ranije dolazilo do sukoba između supružnika, ali da javnost za to nije znala, prenosi ovaj portal.

Maja je zbog deteta rešila da suprugu pruži drugu šansu, ali u junu 2014. godine ga je definitivno napustila i njihov slučaj stavila u ruke nadležnih organa. Tvrdila je da strahuje za svoju bezbednost jer dobro poznaje bivšeg partnera i zna da je neće tek tako ostaviti na miru.

Komentari (2)

milos

09.10.2018 23:28

Prelepa je ali trebao je cim je muskarac udario zenu znaci da se od nje branio.

VladimirR

10.10.2018 05:17

@milos - Imam višedecenijski bračni staž. I jasno mi je šta su žene sve u stanju da rade što muškarce izbacuje iz takta. Ali muškarac kao snažnije biće je dužan da bude od žene mentalno sposobniji da bi se prevazišlo to žensko testiranje živaca bračnog partnera. Ako to nije u stanju onda neka diže od nje ruke a nikako da padne toliko nisko da diže ruku na nji.