Dragica Radosavljević Cakana
Masanori Jošida/Alo!
Dragica Radosavljević Cakana

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Kada su kupili kuću u Sremčici i napustili bučni Vračar, poznata pevačica Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić pronašli su svoj mir, za kojim su dugo tragali.

Pevačica Cakana svoju oazu mira pronašla je u naselju Sremčica u blizini Beograda, gde je sa suprugom, pravnikom Nebojšom Negićem 2006. godine kupila kuću i uredila je po svom ukusu. Naime, oni su plac od 30 ari pretvorili u pravo ljubavno gnezdo, kojem se uvek rado vraćaju gde god putovali.

Cakana, Nebojša Negić

Alo!/ Rajko Ristić

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Enterijer svog doma pevačica je uredila najsavremenijim nameštajem iz inostranstva, koji je stizao iz Italije, Nemačke i Španije, nakon čega nema običaj da često menja stvari i pravi drugačiji raspored u prostorijama.

Cakana kuća

Printscreen

Cakana kuća, Foto: Printscreen/Prva.rs

- Neša i ja smo se venčali 1997. godine i dugo živeli na Vračaru, gde i danas imamo stan. Devet godina kasnije preselili smo se u Sremčicu. Ukazala nam se prilika da kupimo jednu prelepu kuću, koju je moj suprug obožavao kad je bio mladić. Ona je, inače, 1967. godine dobila nagradu za najlepšu vikend vilu u Sremčici. Tadašnji vlasnik vodio je računa o svakom detalju nekretnine, o kvalitetu, kvantitetu, izgledu, položaju... Njegova žena gajila je ruže u dvorištu i imala svoj cvetni vrt - navela je pevačica za medije.

Pogledajte kako njena kuća izgleda: