Zavirite u luksuzni stan Mime Karadžića! (FOTO)

Pulsonline | vip 2016-12-31 11:14:15 2016-12-31 11:14:15

U novijoj zgradi, nadomak Kalenić pijace, na Vračaru, od pre nekoliko godina živi glumac Milutin Mima Karadžić.

Zoran Lončarević

Karadžić je 16 godina živeo u Skadarskoj, gde je imao baštu koju je sam sređivao. Kada se preselio na Vračar bilo mu je žao što ima samo malu terasu, ali stan je mnogo lepši, veći i veseliji.

Iako je ceo stan sredio uz pomoć dve drugarice arhitekte, zid u dnevnom boravku na kojem se nalazi kolaž s fotografijama sam je osmislio.

- To mi je palo na pamet da napravim, imao sam mnogo fotografija koje su mi drage jer evociraju uspomene na neka putovanja, gostovanja, na mnoge drage ljude. Poželeo sam da ih nekako sve sakupim, sastavim u jednu priču. Tako je nastao ovaj kolaž. U sredini smo Milan i ja na fotografiji iz Šavnika kada smo imali godinu i dve i po.

Tu je fotografija moje majke, potom sestre pored, a okolo su fotografije s putovanja: Dara Džokić, Svetlana Bojković, Žarko Laušević... Moj drug iz detinjstva... Kad god pogledam tu veliku fotografiju, setim se svih tih putovanja, ljudi, gostovanja... Iznad je fotografija moje majke i oca. On je tu imao godina koliko i ja sada, kada se oženio mojom majkom - ispričao je Mima s osmehom.

Expand player
Pogledajte više