SAOPŠTENJE PORODICE ŠAULIĆ Zavijeni su u crno, a javnosti poslali ovu poruku!

Posle tragedije koju preživljavaju, nisu zaboravili na drage ljude

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Screenshoot Youtube

Pevač Šaban Šaulić tragično je nastradao u nesreći prilikom povratka iz Nemačke, gde je i održao poslednji nastup, a njegova porodica prolazi kroz veoma bolne trenutke.

Oni su odlučili da se medijima obrate saopštenjem, i tom prilikom se zahvale mnogima koji su uz njih u ovom bolnom trenutku.

"Porodica Šaulić želi da se u ovim teškim trenucima zahvali na bezrezervnoj podršci i pomoći Predsedniku RS Aleksandru Vučiću, Ministru spoljnih poslova i potpredsedniku Vlade Srbije Ivici Dačiću, ministru odbrane Aleksandru Vulinu, Generalnom konzulu u Dizeldorfu Branislavi Perin, predsedniku Skupštine grada Beograda Nikoli Nikodijeviću, zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću, Generalnom konzulu u Frankfurtu Branislavu Radovanoviću, Predsedništvu i Vladi Republike Srbije, svom osoblju konzulata u Dizeldorfu, Skupštini grada Beograda, kancelariji Gradonačelnika i svim zvaničnicima koji su nam uputili reči podrške. Zahvaljujemo se klinici u Bilefeldu zbog napora i svestrano pružene pomoći u pokušaju spasavanja života, policiji grada Bilefelda koja nam je neprekidno bila na raspolaganju informacijama, zvaničnicima pokrajine Severna Rajna Vestfalija na pomoći, kao i državnom tužiocu koji je omogućio porodici da u toku obukcionog postupka ipak vidi telo i oprosti se na dostojanstveni način od našeg supruga, oca, dede i nikada prežaljenog velikog čoveka i umetnika Šabana Šaulića", stoji u saopštenju Šaulića.

Podsetimo, Šaban je preminuo u nedelju ujutru, kada se automobil kojim je upravljao muškarac u alkoholisanom stanju zakucao u Šaulićevo vozilo. Sahrana je u ponedeljak u ALeji zaslužnih građana.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi