Zašto je puklo prijateljstvo Čole i Cece!? Pohvalio Brenu i Draganu Mirković, a za nju rekao ovo!

Pričao je o pevačicama koje su same krčile svoj put do slave.

Zdravko Čolić
Foto: printscreen

Pop pevač Zdravko Čolić ceni pevačice koje su same sebi krčile put i postigle uspeh bez ičije pomoći, a smatra da Ceca Ražnatović ne spada u tu grupu estradnih umetnica. Međutim, ima tu "ono nešto".

Čola ističe da je njegova folk koleginica imala veliku pomoć. Na pitanje voditelja šta misli o koleginicama Dragani Mirković, Lepoj Breni i Ceci, pevač je o svakoj ponaosob rekao:

Dragana Mirković
Foto: Instagram/printscreen

- Dragana Mirković mi je prijateljica, ona se oduvek borila sama, obožavam njeno pevanje i pitanje je dana kada će se pojaviti neka pesma za nas dvoje. Volim Lepu Brenu jako, to je jaka žena i žena koja je sve postigla sama. Postoje žene na estradi koje su same svojim zaslugama izgurale svoje karijere, a to su Tereza Kesovija, Lepa Brena i Neda Ukraden. One su same izdržale sve i svašta. I Ceca je tu, ali ona je druga priča, ona je imala veliku pomoć - izjavio je Čola, iako nije želio konkretno da kaže čiju pomoć je Ceca imala.

Ceca Ražnatović
Foto: YouTube/printscreen

Povezane vesti

 • Korisnik: ZORANA
  09/08/2020 - 20:40
  Doce vreme kada ce se saznati sve i o njemu. Posto je bio policijsko dete, Udba ga je dobro cuvala. On je bio njen projekat, kao i Bijelo dugme. Da je ziv. pok. Gaga Nikolic i on bi imao dosta reci... Sarajevo naravno cuti. On je ni voda ni vino. Bas los...
 • Korisnik: Matija
  09/08/2020 - 12:35
  Zdravko je tanak pravoslavac, nije on ljudina, kako se predstavlja.
 • Korisnik: milica
  08/08/2020 - 10:41
  Zdravko, lepoto, najveca...
 • Korisnik: Marinero
  08/08/2020 - 08:05
  E Zdravko, Zdravko... svi stavovi su relativni u životu. Ovoga puta nisi u pravu do kraja jer postoje pomoći vidljive i one koje se ne vide. Niko ne može biti sudija nikom. Bolje reci ko zna da peva, a ko ne zna.
 • Korisnik: Ami
  07/08/2020 - 23:42
  A.....ti hoces da kazes da Ceca zna da pjeva???Da nije iskoristila koga je trbalo ne bi je niko ni cuo. Zdravko,Brena,Dragana,Tereza...su pojam za Cecu.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi