"PALA JE NA MOJE LICE..." Zabrinuta majka pevačice "Granda" odmah reagovala! Svi pričaju o operaciji, a ovo je istina! (FOTO)

Više nema dileme!

Umalo i bradavica da sevne: Vanja Mijatović
Foto: Rajko Ristić

Pevačica Vanja Mijatović imala je mali peh sa usnama koja su na simku koji je postavila na Instagram izgledala iskrivljeno (detaljnije klikom OVDE). Mi smo je sreli i odmah smo proverili šta se to desilo sa sa njom.

Naime, atraktivna pevačica priznala nam je da su njene usne prirodne i da nema nikakve veštačke materije u njima, ali i to da je njena mama prva reagovala na snimak pitavši je šta joj se sa usnama.

Vanja Mijatović
Foto: E-Stock/Danijel Milutinović

- Možda je u tom momentu pala senka na moje lice. I mama me je pitala šta mi je sa usnama, ja sam joj rekla da je sve ok. Bila je uplašena kada me je zvala. Pomislila je ko zna šta. Možda je i sjaj za usne kriv. Nemam nikakve silikone u usnama, nemam ni u grudima. Ne planiram ništa od toga. Možda posle porođaja - priznala nam je pevačica.

Vanja Mijatović
Foto: Alo.rs

Mi smo proverili uživo njene usne, i zaista nismo primetili da se sa njima dešava nešto čudno. Pred vama su najnovije fotke, pa sami procenite da li su Vanjine usne prošle kroz neki proces.

Vanja Mijatović
Foto: Alo.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi