Elektra Elit
YouTube/Printscreen
Elektra Elit

YouTube/Printscreen

Elektra Elit, Foto: YouTube/Printscreen

Elektra je otvoreno za domaće medije govorila o prostituciji, kako je počela da se bavi najstarijim zanatom, a iznela je i škakljive detalje.

- Ja sam snalažljiva. Ja sam dete koje je prošlo dva rata i od nemaštine i svega… Tako da, kad sam počela ja sam znala sve šta i kako i u kom pravcu sve to ide. Kako sam počela prvi dan tako radim i sad. Imam svoju stalnu klijentelu, svaki dan dolazi nova klijentela, što ne znači da sam ja sad snimila pesmu da bih imala više klijenata, jer imam više nego dovoljno mojih klijenata u Švajcarskoj. Ponuda u Beogradu imam međutim ovde ne želim da radim, to je moja baza, moja zemlja i to je ovde tabu tema.

Elektra je zatim otvoreno pričala o “radu sa klijentima”.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??????? ????? ? (@electra.elite)

- Postoji neki respekt kad on dođe, on zna zašto i zbog čega je došao, znači on hoće “trandžu”. On hoće nešto da doživi, proživi, tu njegovu fantaziju, nešto što je video na filmu. Nikad nisam imala problema sa klijentima, a ako osetim da ću imati problema, ne prihvatam tog klijenta. Može mi se. Trenutno sam u mogućnosti da biram s kim ću da budem. Sek*ualne fantazije nemaju granica, to ide “od”- “do”, tako isto i finansijski ide “od” – “do”.

Elektra je potom otkrila da li je postojala neka fantazija odnosno zahtev klijenta na koji nije pristala.

“Da, postojale su neke fantazije za koje sam rekla “neću”. To nisu ljudske stvari, to ne radim”, rekla je Elektra ne želeći da otkrije koji su to zahtevi bili.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ??????? ????? ? (@electra.elite)

Ona je potom za medije rekla da je njena najveća zarada od najstarijeg zanata iznosila sumu približnoj iznosu dva Roleks sata.

Kako se često imena naših pevačica povezuju sa prostitucijom, Elektra je otkrila i da li misli da se one u Švajcarskoj time bave, kada odu da nastupaju.

“Naše pevačice stvarno tamo nastupaju, pevaju e, sad, posle nastupa šta se dešava ne znam. Ako to rade, to je njihov problem.”

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO: