Vukašin Brajić
Youtube/Printscreen
Vukašin Brajić

Youtube/Printscreen

Vukašin Brajić, Foto: Youtube/Printscreen

Iako su prošle su četiri godine od kada je svoju publiku poslednji obradovao singlom "Na usnama", Brajić kaže da je pauzu "pametno iskoristio" i pripremio svojoj publici pesmu koja može da promeni stanje rok scene u Srbiji.

PROČITAJTE JOŠ:

 - Dugo sam čekao da napravimo pesmu koja će biti dovoljno "sweet" (slatka) da bude radijska, ali i da opet ima ozbiljan tekst i da, za razliku od većine pesama, danas bude durska i nosi tu pozitivnu energiju, iako je u suštini tužna - kaže Vukašin i dodaje da upravo numera "Kad se ljubav gasi" počinje palimpsestom na "Santa Maria Della salute", Laze Kostića, jednu od najlepših srpskih pesama.

Vukašin Brajić

Promo

Vukašin Brajić, Foto: Promo

Baš kao i prethodni Brajićev hit, pesmu "Kad se ljubav gasi" je pisao njegov prijatelj i nekadašnji član benda Damir Mojsin.

- Numeru je producirao naš najbolji rok producent Voja Aralica, dok je priču iz pesme u spot savršeno pretočio Vladimir Kurćubić Joja. Svi su se maksimalno potrudili da izađu u susret mojim sumanutim očekivanjima. Nadam se da se to čuje i vidi - iskren je Brajić. Iako ga medijski nije bilo, Vukašin je sa svojim bendom bio jako aktivan, svirajući po Srbiji i zemljama u regionu.

- Rokenrola medijski uopšte nema, ali publika i te kako postoji. Dokaz za to je i klub koji vodim, sa svirkama pet puta nedeljno i rok koncertima jednom mesečno - zaključio je Brajić.