"KLOŠARKO, JE*AĆU TE, NASISAŠ MI SE KU*CA" Volkov URLAO I PRETIO novinarki "Alo!", OVO je naš odgovor na DŽUKAČKO PONAŠANJE!

Dok je ljubio anonimnu plavušu, fudbaler umislio da ga naša koleginica fotografiše, pa je napao

Vladimir Volkov
Vladimir Volkov, Foto: Rajko Ristić

Vladimir Volkov ne može da se pohvali preteranim fudbalskim umećem, ali je zato na jeziku i te kako oštar! I dok njegova devojka, pevačica Sandra Afrika, zarađuje novac po Nemačkoj, gde je nastupala proteklog vikenda, Volkov se švaleriše po Beogradu. 

 

 

 

Novinarka dnevnog lista "Alo!" zatekla se ispred restorana brze hrane u Novom Beogradu, gde je čekala da kupi večeru nakon izlaska u grad. 

Vladimir Volkov
Vladimir Volkov, Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Međutim, u tom trenutku, začula je niz uvreda koje su dolazile od njoj, u tom trenutku nepoznatog, muškarca. Kada se okrenula, ugledala je fudbalera Vladimira Volkovog u društvu anonimne plavuše s kojom se samo nekoliko minuta pre toga ljubio.

Vladimir Volkov i Sandra Afrika
Vladimir Volkov i Sandra Afrika, Foto: Instagram

Fudbaler je umislio da je velika sportska legenda, a da je naša koleginica u ranim jutarnjim časovima umesto po hranu, došla ispred restorana zbog njega i njegove švalerke. No, kako sebi oduvek daje na značaju više nego što bi trebalo, tako je bilo i ovoga puta. Umesto da se ponaša kao džentlmen, Volkov je dokazao da je epitet gospodina za njega misaona imenica. On je pred velikim brojem ljudi, koji su se tu zatekli, pretio novinarki "Alo!", ne obazirući se na prisutne, ali ni na činjenicu da je ona mlada devojka, koja je samo došla da jede nakon izlaska u grad.

- Gde si pošla? Šta radiš bre, klošarko - urlao je Volkov, kao pravi gospodin.

Nakon što ga je naša koleginica na najkulturniji mogući način upitala u čemu je problem, fudbaler je nastavio.

Je*aću te za ovo slikanje ! Nasisaš mi se ku*ca, ološu! Koga ćeš ti da slikaš? Zapamtićeš ovaj dan - urlao je Volkov na bespomoćnu devojku, koja nije ni konstatovala da je fudbaler s ljubavnicom sve vreme na istom mestu gde i ona, dok joj se on nije obratio nizom uvreda.

E, pa, dragi naš Vladimire, za razliku od tebe, mi ćemo ispati ljudi, pa nećemo prijaviti ovaj slučaj policiji, kako bi i dalje mogao da igraš fudbal, ili u tvom slučaju, da se manekenišeš po klubovima i restoranima. Ipak, sledećeg puta se potrudi da se makar ponašaš kao muškarac, a ne kao okorela seljačina!

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Pa
  16/04/2019 - 14:22
  .....ja da sam na njenom i vasem mestu, ja bih ga prijavila, sta se zamislja, "muskarcina", debil
 • Korisnik: Kalimero
  16/04/2019 - 10:42
  Fudbaler i kultura, gde to ide zajedno? Ima li većih klošara i prostačina od fudbalera, uz nekoliko časnih izuzetaka koji samo potvrđuju pravilo?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi