Vojin Ćetković
screenshot
Vojin Ćetković

Privatna arhiva

Vojin Ćetković , Foto: Privatna arhiva

No, kada se osami, Vojin voli da se maksimalno opusti, a čini se da ima i posebne fetiše dok ispija kafu. Paparaco „Alo!“ uslikao je glumca u kafiću u centru grada, a oni koji su se zatekli na istom mestu nisu mogli da ga prepoznaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojin je sedeo s nepoznatom devojkom, koja se kratko zadržala s njim, a onda je ostao sam i uživao u kafici. Ono što je svima bilo čudno jeste činjenica da je Ćetković na glavi nosio šubaru, iako su vrata, a i prozori u kafiću bili zatvoreni. Očigledno da je srpskom glumcu bilo hladno, međutim, Vojin definitivno nije čuo za bonton da u zatvorenom prostoru ne bi trebalo sedeti s kapom na glavi. No, posle pola sata svog degustiranja kafe, pridružio mu se i kolega Igor Benčina, a tada je svima bilo jasno da njih dvojica zapravo samo prave pauzu od nekog snimanja.

Vojin Ćetković i Igor Benčina

Privatna arhiva

Vojin Ćetković i Igor Benčina, Foto: Privatna arhiva

Kako je ekipa „Alo!“ saznala, reč je o novoj TV seriji pod nazivom „Grupa“, koja će uskoro biti emitovana na domaćim kanalima. Vojin Ćetković upravo u toj seriji tumači lik iskusnog inspektora, koji se bavi dečjom narkomanijom i ne preza ni od čega. Kako je izjavio za RTS, obrađuje se rasprostranjeni fenomen u našoj zemlji, kao što je droga među maloletnicima i u školama. S obzirom na to da glumi detektiva, čini se da je Vojinu šubara zapravo način da se prikriva i po kafićima, kako ga niko ne bi prepoznao, te se, očito, ozbiljno uživeo u novu ulogu.