Vlatka Pokos
Printscreen Youtube
Vlatka Pokos

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Pevačica i nekadašnja voditeljka Vlatka Pokos poslednjih godina retko se pojavljuje u javnosti, a njena prošlost prepuna je turbulentnih dešavanja.

PROČITAJTE JOŠ:

Ivona Pantelić

Printscreen

Foto: Printscreen

"BILA SAM SLOMLJENA" Poznata voditeljka jedva je smogla snage da prizna ćerki da ima RAK, a evo kako se borila sa opakom bolešću!

Vlatka Pokos već neko vreme živi u Kanadi, a ove godine napunila je 49 godina.

"Ja sam ovde bila psihički maltretirana i s druge strane, nažalost, cela moja privatna situacija i sve što se događalo poslednjih 11 godina, ja sam se razvela pre 11 godina, meni je jednostavno ta cela situacija uništila ovde život i egizstenciju", rekla je ona tada.

Vlatka Pokos

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

"Od obožavane žene koja je dobijala crvene ruže i poruke, postala sam deo posluge koja se sa mora vraćala u automobilu sa prtljagom", navela je Vlatka.

U knjizi je otkrila da se sa tadašnjim mužem prvi put vrlo burno posvađala i raskinula nakon večere kod Petra Graše, na kojoj su bili i Ivana Banfić i njen tadašnji suprug. Vlatki je smetalo što je Ivana celo veče Josipu šaputala nešto na uvo, zbog čega je narednog jutra napravila ljubomornu scenu. Na njen ispad, Josip je reagovao nasilno - nekoliko puta ju je udario.

Vlatka Pokos

Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali kasnije su se ipak pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

Vlatka trenutno uživa u Meksiku odakle je na instagramu objavila video peščane plaže na kojoj se oseća kao da je u raju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

#mexico #estoyenamoradademexico #paraiso #lagentemaravillosa

A post shared by Vlatka Pokos Toronto Canada (@vlatkapokos) on May 14, 2019 at 8:43am PDT