Voditeljka se školovala U PODRUMU, posle SKANDALA ušla u rijaliti, pa progovorila o vezi sa ŽENOM! (FOTO)

Kurir/R.J. | vip 2019-06-19 11:29:38 2019-06-19 11:29:38

Njen život je kao španska serija...

Printscreen Instagram

Voditeljka Hana Hadžiavdagić-Tabaković, poznata po tome da nema dlake na jeziku, bez problema je progovorila o temama o kojima mnogi ćute.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Hana je rođena u Sarajevu, a u periodu kada je krenula u prvi razred osnone škole izbio je rat. Kako je u više navrata ispričala medijima četiri godine se školovala u podrumu.

Rešila je da je javnost upozna u pravom svetlu, pa je 2008. godine učestvovala rijaliti emisiji "Farma" koja je emitovana na Novoj TV. Hana je na Farmi izdržala 11 sedmica i kako sama kaže, izašla je bogatija za jedno novo iskustvo. Imala je burnu prošlost, neretno je viđana po klubovima i splavovima, a neko vreme je i sama organizovala žurke vikendima na kojima su viđene bvrojne javne ličnosti.

Zbog provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim devojkama u regionu, a ona je sve iznenadila kada je priznala da je šest meseci bila u vezi sa pripadnicom lepšeg pola.

 

"Imala sam devojku. Bile smo u vezi šest meseci. Nekad sam bila biseksualka. Kad si mlad sve treba probati. Sad sam našla muža koji mi po svemu odgovara", rekla je Hana medijima svojevremeno.

 

 

Expand player
Pogledajte više