Nina Radulović
printscreen
Nina Radulović

printscreen

 Foto: printscreen

Nina Radulović Lečić uskoro će postati novo lice "Prve srpske televizije", ekskluzivno saznaje "Alo!". Ovaj transfer dogovoren je u najstrožoj tajnosti, zato što je Radulovićeva stalno zaposlena na TV "Pink", na kojoj će raditi do kraja ove sezone.

Već od jeseni, gledaoce će pozdravljati sa konkurentske televizije.

- Nina ima dobru platu i stalno je zaposlena na "Pinku", međutim, šansa da napreduje i dobije svoju autorsku emisiju sada joj se ukazala i ona ne želi da je propusti - ispričao je izvor dobro upućen u ovu priču za „Alo!“, i dodao:

- Kada je čula da je TV "Prva" raspisala konkurs za nove voditelje, suptilno se ponudila preko poznanika i otkrila da bi volela da razgovara sa čelnim ljudima.

Nina Radulović

e-stock

Nina Radulović, Foto: e-stock

Nina je preko bliske prijateljice došla do Srđana Milovanovića, inače vlasnika TV "Prva", s kojim se sastala i dogovorila uslove transfera.

- Srđan se oduševio Ninom, njenom elokventnošću, izgledom, dikcijom, iskustvom... Najviše mu se svidela njena neposrednost, ali i ambicija, tako da su se brzo složili. Tražila mu je autorsku emisiju, kao i vrtoglav honorar, na koji je ovaj pristao - ispričao je izvor za "Alo!". 

Kako smo saznali, Nina i Srđan su se pre dva dana opet našli u jednom restoranu u centru prestonice (ime poznato redakciji), gde su precizirali uslove njenog transfera, koji je za sada tajna, zbog njenog, još uvek aktuelnog angažmana na „Pinku“.

Kada smo pozvali Ninu Radulović Lečić i predočili joj saznanja do kojih smo došli, nakon kratke pauze rekla je da nema komentar. Međutim, kada smo joj rekli da znamo i da je sa vlasnikom "Prve" pre dva dana bila u restoranu na ručku, kratko je rekla:

- Da li ćete me sada preslišavati gde sam sve bila i s kim?! Ne želim da komentarišem takve navode - rekla je ona i nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje našu informaciju da će napustiti ružičastu televiziju. 

Pročitajte još:

 

 

 

Komentari (1)

l

25.06.2020 10:21

To je sve isto