Voditeljka ružičaste televizije menja tabor: Nina Radulović prelazi na konkurentsku televiziju!

Vesna Đorđević | vip 2020-06-24 15:25:33 2020-06-24 15:25:33

Ovaj transfer dogovoren je u najstrožoj tajnosti, zato što je Radulovićeva stalno zaposlena na TV „Pink“, na kojoj će raditi do kraja ove sezone.

printscreen

Nina Radulović Lečić uskoro će postati novo lice "Prve srpske televizije", ekskluzivno saznaje "Alo!". Ovaj transfer dogovoren je u najstrožoj tajnosti, zato što je Radulovićeva stalno zaposlena na TV "Pink", na kojoj će raditi do kraja ove sezone.

Već od jeseni, gledaoce će pozdravljati sa konkurentske televizije.

- Nina ima dobru platu i stalno je zaposlena na "Pinku", međutim, šansa da napreduje i dobije svoju autorsku emisiju sada joj se ukazala i ona ne želi da je propusti - ispričao je izvor dobro upućen u ovu priču za „Alo!“, i dodao:

- Kada je čula da je TV "Prva" raspisala konkurs za nove voditelje, suptilno se ponudila preko poznanika i otkrila da bi volela da razgovara sa čelnim ljudima.

Nina je preko bliske prijateljice došla do Srđana Milovanovića, inače vlasnika TV "Prva", s kojim se sastala i dogovorila uslove transfera.

- Srđan se oduševio Ninom, njenom elokventnošću, izgledom, dikcijom, iskustvom... Najviše mu se svidela njena neposrednost, ali i ambicija, tako da su se brzo složili. Tražila mu je autorsku emisiju, kao i vrtoglav honorar, na koji je ovaj pristao - ispričao je izvor za "Alo!". 

Kako smo saznali, Nina i Srđan su se pre dva dana opet našli u jednom restoranu u centru prestonice (ime poznato redakciji), gde su precizirali uslove njenog transfera, koji je za sada tajna, zbog njenog, još uvek aktuelnog angažmana na „Pinku“.

Kada smo pozvali Ninu Radulović Lečić i predočili joj saznanja do kojih smo došli, nakon kratke pauze rekla je da nema komentar. Međutim, kada smo joj rekli da znamo i da je sa vlasnikom "Prve" pre dva dana bila u restoranu na ručku, kratko je rekla:

- Da li ćete me sada preslišavati gde sam sve bila i s kim?! Ne želim da komentarišem takve navode - rekla je ona i nije želela da potvrdi, ali ni da demantuje našu informaciju da će napustiti ružičastu televiziju. 

 

Pročitajte još:

 

 

 

Expand player
Pogledajte više