POTPUNI ŠOK! Voditeljka RTS se porodila u kadi!

Bizarno...

Foto: Alo.rs

Mnoge poznate dame otvoreno su pričale o svojim odlukama koje se tiču porođaja, a neretko su nailazile na osudu u javnosti zbog rizika kojima su navodno izlagale bebe. Voditeljka Danijela Pantić godinama je bila jedno od omiljenih domaćih TV lica, a publika ju je upamtila kao domaćicu kviza "Slagalica" na RTS.

Danijela, koja se danas preziva Pantić Conić, budući da je dodala muževljevo prezime, nekoliko godina je bila odsutna sa malih ekrana. Za to vreme rodila je dete, i to kod kuće, a nakon porođaja suočila se sa problemom

Danijela Pantić
Foto: printscreen/RTS

Danijela je, naime, odlučila da se porodi na pomalo čudan način i umesto bolnice, odabrala da porođajna sala bude njeno kupatilo, a u kadi je na svet donela bebu. Posle toga, voditeljka je imala mnogo problema jer nije mogla da upiše dete u matičnu knjigu rođenih, s obzirom na to da u našoj zemlji ako se odlučite na porođaj kod kuće, osim ako se nije dogodio spontano, i nije bilo vremena da se stigne do bolnice, nećete moći da izađete na kraj sa birokratijom.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Danijela (@danijelapantic.official) дана

Bez dokumentacije koja se dobija u porodilištu, nema ni prijave deteta. Matičari kažu da su potrebni i svedoci, a iskustva porodilja kažu da su zbog ovakvog čina doživljavale mnogo neprijatnosti.

Mnogima je svojevremeno bila veoma interesantna njena izjava da, iako je TV lice, u stanu nije imala televizor.

A jeste li primetili da ja u stanu nemam televizor? Moji prijatelji me baš teraju da ga kupim, ali ja još uvek ne podležem pritisku. Najčešće im kažem da neću zbog njih da kupujem televizor i da idu kući da gledaju programe, ha, ha, ha! Šta je pravi razlog? Pa, ima ih više. Bez televizora imam mnogo više vremena za sebe, za čitanje i pisanje knjiga... - ispričala je voditeljka za medije pre nekoliko godina.

Povezane vesti

 • Korisnik: krsto
  24/10/2020 - 18:32
  ja pomislik andjela iz parova.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi