Voditeljka jutarnjeg programa otkrila svoje drugo zanimanje: Ni u snu ne biste pogodili čime se bavi Bojana Ristivojević! (FOTO/VIDEO)

Voditeljka Bojana Ristivojević vratila se na male ekrane u okviru jutarnjeg programa na jednoj televiziji.

Bojana Ristivojević
Foto: YouTube/Printscreen

Voditeljka Jutarnjeg programa Bojana Ristivojević, jednoj aktivnosti je predano posvećena već dugi niz godina.

Šarmantna plavuša godinama je vodila TV format "Parovi", a pored voditeljskog posla, jednom prilikom je otkrila da se bavi slikarstvom.

Bojana se bavi slikarstvom, a najviše voli da izrađuje ikone, međutim, roditelji i život su za nju imali drugačije planove.

- Ne postoji tehnika koja mi je omiljena, niti stil slikanja koji posebno preferiram. Uglavnom koristim ugljen, ali posebno uživam kada slikam ikone. Volim velike slikare, jer od njih uvek mogu nešto novo da naučim. Bilo da pričamo o Daliju, Pikasu, Savi Šumanoviću, Tapiju, bilo da govorimo o renesansi, klasicizmu ili moderni, mom oku prija sve što je lepo - rekla je jednom prilikom Bojana za domaće medije i otkrila zbog čega nikada nije upisala Fakultet likovnih umetnosti:

Bojana Ristivojević
Foto: Alo.rs

- Roditelji su želeli da se bavim advokaturom, a tata mi je stalno pričao "da nema hleba od četkice". Upisala sam Pravni fakultet, ali pošto me ta materija nikada nije istinski zanimala, završila sam na televiziji - rekla je svojevremeno voditeljka.

Lepa voditeljka nedavno je dobila bračnu ponudu. Detaljnije o tome pogledajte OVDE! 

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi