SVAĐA PRED KAMERAMA! Voditeljka jutarnjeg programa napravila skandal! Prekinula kolegu usred rečenice, pa mu oštro odbrusila!

Svi su bili u čudu!

Nemanja Velikić i Dajana Paunović
Foto: Screenshot Youtube

Nemanja Velikić i Dajana Paunović su dobro poznati tandem! Njih dvoje su voditelji jutarnjeg programa "Svitanje" koje se emituje na televiziji "Pinka, ali su i privatno dobri prijatelji.

 

Međutim, njihovo prijateljstvo na trenutak je umalo razrušilo Nemanjino komentarisanje Dajaninog privatnog života, u kome je naveo da, kako kaže, uprkos gradskim pričama, zna šta se zaista dešava sa Dajanom.

DAJANA PAUNOVIĆ PORUČILA TRIFUNOVIĆU Osuđujem vređanje i nasilje nad ženama! Opozicija deluje terorom!

Dajana Paunović
Dajana Paunović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

"Ona se žali stvarno, jako, jako često da nema sa kim SMS poruku da razmeni, a ovamo gradske priče svašta kažu... ne mogu ja da kažem, znam je jako dobro, znam njen privatni život" , započeo je Nemanja, a onda ga je Dajana prekinula.

VODITELJKA USRED JUTARNJEG PROGRAMA NAPRAVILA LAPSUS: Njen komentar je nasmejao Srbiju

"Ne, ja moram da se ubacim, Nemanja jeste moj dobar prijatelj, ali moj privatni život do tančina niko ne zna. Svoju privatnosti i intimu čuvam za sebe, ali tako je celog mog života" , dodala je ona pomalo uzrujano zbog njegovih komentara.

Imali su ozbiljnu poruku za Darka Lazića! Nakon ove izjave ZANEMEĆETE!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 26.10.2018. 19:14 - 27.10.2018. 00:24 Danas je na štandu "Alo!-a" bilo veoma uzbudljivo! Dajana i Nemanja, Foto: Nenad Vujanović/Alo Danas na sajmu medija "Alo!" štand je ugostio voditelje jutarnjeg programa Dajanu Paunović i Nemanju Velikića!

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi