Voditeljka jutarnjeg programa napravila skandal! Prekinula kolegu usred rečenice, pa mu oštro odbrusila!

Blic/B.Z. | vip 2019-09-19 15:44:35 2019-09-19 15:44:35

Svi su bili u čudu!

Screenshot Youtube

Nemanja Velikić i Dajana Paunović su dobro poznati tandem! Njih dvoje su voditelji jutarnjeg programa "Svitanje" koje se emituje na televiziji "Pinka, ali su i privatno dobri prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Međutim, njihovo prijateljstvo na trenutak je umalo razrušilo Nemanjino komentarisanje Dajaninog privatnog života, u kome je naveo da, kako kaže, uprkos gradskim pričama, zna šta se zaista dešava sa Dajanom.

 

"Ona se žali stvarno, jako, jako često da nema sa kim SMS poruku da razmeni, a ovamo gradske priče svašta kažu... ne mogu ja da kažem, znam je jako dobro, znam njen privatni život" , započeo je Nemanja, a onda ga je Dajana prekinula.

"Ne, ja moram da se ubacim, Nemanja jeste moj dobar prijatelj, ali moj privatni život do tančina niko ne zna. Svoju privatnosti i intimu čuvam za sebe, ali tako je celog mog života" , dodala je ona pomalo uzrujano zbog njegovih komentara.

Imali su ozbiljnu poruku za Darka Lazića! Nakon ove izjave ZANEMEĆETE!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 26.10.2018. 19:14 - 27.10.2018. 00:24 Danas je na štandu "Alo!-a" bilo veoma uzbudljivo! Dajana i Nemanja, Foto: Nenad Vujanović/Alo Danas na sajmu medija "Alo!" štand je ugostio voditelje jutarnjeg programa Dajanu Paunović i Nemanju Velikića!

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

 

Expand player
Pogledajte više