Dajana i Žika
Foto: Alo
Dajana i Žika

Foto: Alo

Foto: Alo

Producent "Granda" Žika Jakšić pozitivan je na korona virus. Žika je prvo uradio serološki test iz venske krvi, koji je pokazao da je negativan. Međutim, on je nakon toga uradio još dva testa, od kojih je jedan i PCR test, koji se radi tako što se uzimaju uzorci iz brisa grla i nosa. 

Pre nego što je izneo rezultate testa u javnost, Saša Popović saopštio je u emisiji kako je producent pozitivan na Covid-19.

Dajana i Žika Jakšić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Danas je situacija mnogo jasnija kada je koronavirus u piranju i Žika, zato što je sinoć kasno dobio rezultate. Saša nije trebao to da iznese, to je elementarno vaspitanje i kultura. Ne možete tako iznostiti bilo čije zdravstveno stanje u javnost, pritom da to ni sami doktori nisu potvrdili, to nije potvrdio ni Žika! Tada u tom momentu Žika je uradio dva testa na koronu, privatno, ta dva testa pokazala su dva različita rezultata, jedan je pokazao da je negativan, drugi je pokazao da postoji virus u organizmu. Naravno Žika je osvešćen i mentalno zdrav čovek, kada je saznao da postoji mogućnost da ima koronu, naravno da se izolovao i da nije otišao na snimanje emisije, ali tada nismo znali da li je pozitivan ili nije pozitivan na Covid-19, tako da su te informacije tada bile zapravo dezinformacije", kaže voditeljka pa dodaje:

Saša Popović

Nenad Vujanović

Foto: Nenad Vujanović

"Žika je dobro, oseća se fenomenalno i nema nikakve simptome. Virus postoji u našoj sredini i cirkuliše ali nije više virulentan kao što je bio, nije više te jačine, slabi Bogu hvala. Mnogi su bili zabrinuti kad su čuli da je Žika pozitivan, ja nisam. Spletom okolnosti ja Žiku nisam videla poslednje dve nedelje...", kaže Dajana za medije.

Komentari (4)

mile

16.06.2020 13:17

au ti znas sta kultura

baca

16.06.2020 15:02

Bravo Dajana lepo si rekla za Popovica , Zika treba da kaze da li ima covid 19 a ne Popovic sta je on Doktor!

lale

16.06.2020 15:04

Mozda mu je popovic radio test u grandu pa zna da je pozitivan

mica

16.06.2020 15:06

ja sam cuo da suzana ima koronu ali nemam gde da objavim evo ovako cu preko komentara