"MNOGO SAM GA PROZIVALA, VEČERAS POSLEDNJI PUT" Voditeljka Beogradske hronike Slađana Tomašević se uplakanih očiju oprostila od preminulog kolege Igora Bulata

Sve vreme joj je drhtao glas!

Slađana Tomašević
Slađana Tomašević, Foto: Screenshoot Youtube

Juče je "Beogradska hronika" počela je tužno, s obzirom na to da se voditeljka Slađana Tomašević pred malim ekranima zauvek oprostila od svog dugogodišnjeg kolege Igora Bulata, inače rođenog brata pevača Marka Bulata, koji je juče preminuo.

 

Slađana je sa knedlom u grlu na samom početku emisije izgovorila nekoliko rečenica o pokojnom Igoru, a pre same emisije plakala.

- Teško je kada se ovako počinje emisija. Mnogo puta sam ga prozivala, večeras poslednji put. Naš Igor Bulat preminuo je danas u 48. godini posle kratke i teške bolesti - drhtavim glasom je izgovorila voditeljka.

PRONAĐEN 15 METARA OD OBALE! Utopio se pevač, nikome nije jasno kako je NA OVAJ NAČIN nastradao!

U Televiziju Beograd Igor je došao 1993. godine. Kao mlad novinar, izveštavao je o svakodnevnim problemima Beograda i Beograđanima. Vodio je Jutarnji program, uključivao se godinama sa beogradskih ulica, a u poslednje vreme uređivao je "Beogradsku hroniku".

Igor Bulat
Igor Bulat, Foto: Screenshoot Youtube

Poslednji put bio je pred gledaocima 5. aprila 2018. godine. Igor Bulat bio je rođeni brat Marka Bulata. Iako su fizički veoma podsećali jedan na drugog, njihove karijere bile su potpuno različite.

NEZGODA U BOLEČU! Čabarkapa pokosio pešaka! Od siline udarca digao ga na haubu pa odbacio na kolovoz!

Igor je bolovao od opake bolesti jetre, a ista mu je dijagnostifikovana u decembru 2018. godine. Za sobom je ostavio dvoje dece i suprugu.

Igor Bulat
Igor Bulat, Foto: Screenshoot Youtube

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi