NA VREME SE SPASIO! Voditelj Pinka otkrio da je sa svega šest godina imao neprijatno iskustvo sa Aleksićem, a ovo je njegova priča! (FOTO/VIDEO)

Jezivo!

Nakon šokantnog, potresnog svedočenja glumice Milene Radulović, koja je posle mnogo godina zajedno sa još 5 glumica prijavila prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje, o čemu više možete pročitati OVDE, digla se ogromna prašina u domaćoj javnosti. Milenin korak ohrabrio je i njenu koleginicu Ivu Ilinčić, koja je takođe prijavila Antića za seksualno uznemiravanje, a više o tome, saznajte OVDE.

Sve se to, prema navodima, dešavalo u poznatoj školi glume u samom centru Beograda. Aleksićevu školu pohađali su brojni danas poznati i popularni glumci, voditelji i deca javnih ličnosti, i mnogi od njih su saglasni u jednom - da i danas imaju brojne traume od učitelja i njegovih nastavnih metoda, koje su u domaćoj javnosti okarakterisane kao monstruozne.

Takozvane "Mikine zapovesti", kontinuirane psovke i vređanje dece, kao i Mikino: "Marš na umivanje!" zgrozile su javnost, nakon što su na društvenim mrežama postali viralni stari snimci s nastave u pomenutoj školi.

Istu je svojevremeno pohađao i novinar Pinka Milan Raonić - u školu glume Mike Aleksića došao je sa samo šest godina, a istu napustio već posle godinu dana zbog toga što je, kako kaže, učitelj bio prestrog. 

Milan Raonić
Milan Raonić, Foto: Printscreen/Youtube

- Kada nešto zgrešiš ili, eto, na primer, ne napišeš domaći, onda te tako pred našom grupom polaznika malo izvređa, na neki način spusti i kaže:"Ajde sad na umivanje". To je bio svojevrsan odlazak u ćošak. Bilo je suza... - prisetio se Raonić.

Loša iskustva imale su brojne javne ličnosti, koje su svoje utiske prethodnih dana delile s medijima i pratiocima na društvenim mrežama.

Voditeljka Jovana Jakić takođe je otkrila svoja iskustva u školi Mike Aleksića, a sve o njenoj jezivoj sceni, saznajte OVDE.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi