Dara Bubamara
Alo!/Rajko Ristić
Dara Bubamara

Alo!/Rajko Ristić

Dara Bubamara, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Dara je komentarisala činjenicu da su na njenim pesmama u prošlosti radili brojni pop kantautori, između ostalih Ana Stanić i Vlado Georgiev. Sa Anom je u dobrim odnosima, kao i sa Rastom, Cvijom i mnogim mladim reperima koje je otkrila tokom svoje dugogodišnje karijere. Jedino sa kim danas ne razgovara je Vlado Georgiev.

Vlado Georgiev

D. Briza

Vlado Georgiev, Foto: Alo/ D. Briza

Njihov sukob datira otkako je Georgiev žirirao u TLZP-u u kom je Dara učestvovala, kada je za nju mnogo toga ružnog imao da kaže.

Pročitajte još:

  

“Ponosna sam na saradnju sa svima, osim na Georgieva koji je smrad od čoveka. On je bio jedan običan tonac u studiju kod Kona i Kopca koji je bio sav srećan što je uopšte dobio priliku da radi sa zvezdom kao što sam ja. I onda je jedva dočekao da dođe u emisiju i da me pljune, da se stidi što je radio sa mnom”, rekla je Dara u emisiji "Ekskluzivno".

Georgiev se, navodno, ograđivao i od saradnje sa pop zvezdom Natašom Bekvalac, kojoj je radio na prvom albumu “Ne brini”, pa je Dara dodala: “Pa naravno, kad ga ni ona ni ja nismo fermale dva posto”.