Vladika Jovan
eparhijavaljevska.rs
Vladika Jovan

eparhijavaljevska.rs

Foto: eparhijavaljevska.rs

Vladika šumadijski Jovan (70) odbija da prihvati da ga godine stižu! 

Uprkos tome što se posvetio duhovnom životu, Lepi Jova, kako ga interno zovu među sveštenstvom, i te kako prati trendove. Kako bi pokazao koliko je moderan, Jova je iskoristio ne tako svečanu priliku da izreklamira svoju novu boju kose.

Vladika Jovan

eparhijavaljevska.rs

Foto: eparhijavaljevska.rs

I dok su jedni slušali priče iz života preminulog vladike, oni drugi su, vidno šokirani, gledali u glavu Lepog Jove koja je bila ljubičasta, dok je bradu očigledno zaboravio da „prekreči“.

Ubuduće, vladika šumadijski trebalo bi da razmisli o posledicama bojenja kose, jer farba ne ispadne uvek onako kako smo zamislili.
Tim povodom, pozvali smo i jednog od najpoznatijih beogradskih frizera, Peđu Božića, koji je zadužen za frizure mnogih poznatih dama sa estrade, ali i gospode, a on je odlučio da posavetuje Lepog Jovu.

- Mislim da je ovde u pitanju kolor šampon koji su još naše bake koristile. Kada se seda vlas njime ofarba, on daje efekat ljubičaste boje i uglavnom ga samo žene koriste - rekao je Peđa.

Vladika Jovan

eparhijavaljevska.rs

Foto: eparhijavaljevska.rs

- Pretpostavljam da episkop nije želeo da ovako izgleda, ali boja nije samo rezultat proizvoda koji na kosu nanosimo, već zavisi i od urođenog pigmenta. Na primer, isti ovaj preliv na nečijoj kosi biće plav, kod nekog drugog možda povuče na belo, a eto, kod vladike je ispao ljubičast - kaže Božić i savetuje:

- Trebalo bi da ponosno nosi svoje godine i sede vlasi, a ukoliko mu smeta njegova prirodna boja, moj savet je da se ubuduće odluči za neke prirodnije nijanse, kako bi izgledao bolje, mlađe i kako ne bi bilo očigledno da koristi hemiju - kaže frizer.

SMS vladika!

Lepi Jovan poznat je i po skandalu koji je napravio pre nekoliko godina u Hilandaru. Naime, dok je Patrijarh Irinej služio liturgiju, Lepi Jova je sve vreme stajao pored njega i kuckao poruke usred službe. Takođe, da se ne odvaja od telefona svedoči i ona priča kada se pre nekoliko godina na društvenim mrežama pojavio snimak na kojem muzika pod šatorom peva pesmu posvećenu Jovi, a on sve to snima telefonom.

Pročitajte još:

Komentari (1)

M

03.10.2020 07:25

Pa šta?ostavite čoveka na miru! Ne sablažnjavaj se!!! Piše lepo u Bibliji!